Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

AdvERP, helyben használt

(AdviseExpert Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Több felhasználó esetén minden 10 felhasználóként 5% kedvezmény.
Amennyiben a program keretében vásárolja meg a termékünket, abban az esetben a bevezetés első 3 nap díjának 50% át elengedjük.
Termék ára nem tartalmazza a testreszabás migráció, paraméterezés költségeit. Továbbá a kiszállási díjat.

Ára: 100 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

3

információ, kommunikáció
MTT
adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység
Zolmat Bt
kereskedelem, gépjárműjavítás
Matracország Kft

AdvERP rendszer működtetéséhez nem szükséges további szoftver terméket megvásárolni. Megadott díjak tartalmazzák az adatbáziskezelő és a további szükséges szoftverek árát.

A vállalt munkák szerint létezik „front end developer” és „back end developer”. Front endnek számít minden, amit egy weboldalon látsz: funkciók, dizájnelemek, felépítés. A back end a háttérben futó folyamatokkal foglalkozik, pl. szerveroldali programozással. A back end lényege az, hogy a weboldalad a világhálóra kerüljön. A front end feladata viszont az, hogy ez a kikerült weblap úgy nézzen ki, ahogy szeretnéd. Statikus weboldalak: portfólióra, online önéletrajzként vagy egyszerű cégbemutató oldalnak. Dinamikus weboldal: webáruház, folyamatosan frissített blog vagy portálrendszer. Ehhez szükség van valamilyen Admin felületre, ami a dinamikus tartalmakat kezelni tudja. Pl. kiszolgálja a vásárlást, fogadja a kommenteket, könnyen frissíthető új bejegyzésekkel. Internetes szoftver: Ez lehet egy regisztráció nélküli szolgáltatás, ahol a látogató egy oldal tulajdonságait ellenőrizheti, vagy online számlázóprogram, valamilyen felhőszolgáltatás, fotómegosztó szolgáltatás vagy kis túlzással bármi, amit egy asztali szoftver meg tud csinálni – csak épp a neten.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban