Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

xFLOWer

(Click On Hungary Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A termék bevezetési díja: 300 000 Ft-tól. A kedvezmény erre is 5 %.
Az 5 felhasználós rendszer havidíja 5% kedvezménnyel, támogatással együtt 85 000 Ft .
További licencek is vásárolhatóak jelentős kedvezménnyel, pl. + 10 db licenc 40 000 Ft / hó. Nagyobb megrendelésre (pl. több licenc, több kialakítandó folyamat, alkalmazás) egyedi, kedvező árakat biztosítunk.

Ára: 85 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 80 750 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Az xFLOWer workflow olyan szoftver - rendszer - amely a napi tevékenységeket vezérli előre definiált, kötött üzleti folyamatok futtatásán keresztül. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy minden munkatársa mindig pontosan tudni fogja mi a teendője, milyen határidővel, mely dokumentumokat kell használnia, a rendszer pedig betartatja a határidőket, felügyeli, akár automatizálja a tevékenységeket.

xFLOWer FELHŐ ALAPÚ WORKFLOW MEGOLDÁS Munkafolyamatok és dokumentumok kezelése és automatizálása. MUNKAFOLYAMATOK AUTOMATIZÁLÁSA Az egyes munkafolyamat-lépések automatizálása lehetőséget biztosít arra, hogy a szervezeten belül munkaerő szabaduljon fel, így több idő marad a megrendelt projektek teljesítésére illetve új ügyfelek megszerzésére, ami hatékonyan támogatja az üzleti eredmények elérését. Akár teljesen automatikus tevékenységláncok is felépíthetőek (pl.: kintlévőség kezelés), de íme néhány példa hol javítható és gyorsítható egy munkafolyamat és dokumentumkezelő rendszerrel a vállalati munkavégzés: pénzügyi mutatók automatikus ellenőrzése, testreszabott ajánlatok, automatikus eszkalációk (pl.: határidő lejárta előtt), párhuzamos munkafolyamatok kezelése (pl. 3 vezetőből 2 jóváhagyás szükséges) műszaki rendszerekkel való automatikus kapcsolat során automatikus hiba ellenőrzés és ennek megfelelő ügyfél-kommunikáció (tudjuk, hogy Önnél hiba van) Kiegészítő termékek ajánlása (cross-sales, up-sales) személyes ügyfélkiszolgálás stb. AUTOMATIKUS MUNKAFOLYAMAT LÉPTETÉSEK Képzelje el, hogy akár többezer olyan nyitott munkafolyamata van amely várakozik valamire: Lejárt-e a szerződés? Van-e még tartozása? Kaptunk-e választ? 2 hét múlva ismét hívni kell! Elhárult már a hiba? Beérkezett az áru? Meggyógyult már a kapcsolattartó? stb. Ezeket a munkafolyamat-lépéseket a folyamatkezelő motor képes automatán ellenőrizni, egyes feltételek függvényében a munkafolyamatokat továbbvinni, riasztást küldeni, lezárni egy ügyet vagy kezelőhöz / vezetőhöz továbbítani, priorizálni, összekapcsolni, csoportosítani.... DOKUMENTUMOK AUTOMATIZÁLÁSA Sokak számára a dokumentumkezelés egy file manager-hez hasonló felületet jelent, ahol fastruktúrába szervezve elérhetőek a szkenelt dokumentumok és a word file-ok. xFLOWer dokumentumkezelő modulja ennél sokkal többet nyújt. Egyrészt dokumentumként értelmez minden digitálisan értelmezhető anyagot, így akár egy telefonbeszélgetés eredménye (hang file), egy SMS vagy is e-aktába csomagolt digitálisan aláírt számla is azonos módon kezelhető. Legfontosabb, hogy a dokumentumok nem önmagukban, hanem minden esetben üzleti munkafolyamatok mentén keletkeznek, az workflow-k vezérlik az elintézési, tárolási archiválási, jóváhagyási, előállítási, törlési, indexelési folyamataikat is. A dokumentumokhoz kapcsolódó munkafolyamatok során állnak elő azok az keresési információk, amelyek során később minden megtalálható, ennek eredménye az, hogy nem csak 1-1 fastruktúra levelén, hanem komplex címke mátrix alapján tesz a folyamatmotor és dokumentumtárból minden elérhetővé. Pl.: egy dokumentumra ragasztott címkék: Plastic Kft, szerződés, lejárat dátuma 2020. január, Szigorúan titkos, Irattár: A polc / 19-es dosszié, VIP ügyfelek, pénzügy, beruházás, állandó beszállító, rendelési érték: >1M EUR vagy bármilyen más azonosítható adat alapján történő keresés.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban