Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Apple iMac

(Macademia IT Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Hardver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Minden GINOP 3.2.2. kapcsán vásárolt MacBook Airhez egy darab Mac OS X képzést adunk ajándékba. Bővebben: http://www.macacademia.hu/macosx.html

Ára: 748 000 Ft (darab ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Számítógép

A számítógépezés élménye, ami magával ragad. Ez az elképzelés az iMac tervezésének mozgatórugója – most egy minden eddiginél ütősebb eredménnyel. Az iMac vadiúj processzorkínálattal, a legújabb grafikai technológiákkal, innovatív adattárolási megoldásokkal és nagyobb vezeték nélküli sávszélességgel frissült. És mindezt az iMacek eddigi legragyogóbb, legszínesebb Retina kijelzője egészíti ki.

Az iMac hatalmas kedvenc a profik körében. Ezért amikor brutál erős iMacet kértek tőlünk, nem fogtuk vissza magunkat. Sőt. Munkaállomás-szintű grafikus teljesítményével, processzoraival, adattárolójával, memóriájával és I/O-jával messze a legbikább gép született meg a Mac eddigi történetében. Ráadásul úgy, hogy egyetlen millimétert sem kellett hozzátennünk az ikonikus egybeépített dizájnhoz. Így a videószerkesztőktől a 3D-animátorokon, zenészeken és szoftverfejlesztőkön át a tudósokig mindenki eddig soha nem látott szabadsággal válthatja valóra ötleteit. Bemutatjuk az iMac Prót, a profik álomgépét.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban