Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Webshop jogi megfeleltetés

(Dr. Czére-Réti Ügyvédi Iroda)

Fő kategória: Szolgáltatások

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A csomagárból 10% árkedvezményt biztosítunk és vállaljuk, hogy a szolgáltatásunk elvégzését követő 1 éven keresztül vállalkozása dokumentációja megfelel az adatvédelmi előírásoknak, esetleges jogszabályváltozásról írásban értesítjük és ingyenesen hatályosítjuk a dokumentációkat. Konzultáció során igény szerint adótanácsadást nyújtunk a webáruházat érintő nemzetközi kereskedelmi ügyletről.

Ára: 90 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 81 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

online jogi szolgáltatás

A weboldalon fellelhető webáruház működtetéséhez szükséges dokumentációk elkészítése, fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak is megfelelően.

A webáruházban történő próbavásárlás segítségével lépésről-lépésre haladva feltárjuk a szükséges jogi, adatvédelmi és fogyasztóvédelmi megfeltetéshez szükséges cselekvési tervet. Végigmegyünk a webáruház működésén, feltárjuk hiányosságait, elkészítjük a működéséhez szükséges dokumentációkat és jelentést készítünk a weboldal szabályos működése érdekében elvégzendő feladatokról. Az ügyféllel konzultálva felmérjük a speciális igényeket, melynek megfelelően elkészítjük a weboldal működéséhez szükséges dokumentumokat, úgymint: általános szerződési feltételek, adatvédelmi nyilatkozat, adatvédelmi tájékoztató, belső adatvédelmi szabályzat, visszaigazoló és sablon e-mail üzenetek kötelező tartalmi elemei. A fentieken túl elkészítjük a hírlevél-küldéshez szükséges dokumentációkat, és a hírlevél szabályos működtetéséhez szükséges nyilatkozatokat, segítünk annak megfelelő elhelyezésében. Jelentést készítünk az ügyfél részére, melyben tájékoztatjuk a hírlevél és a weboldal működése során birtokukba került személyes adatok védelmét érintő fontosabb információkról és megoldási javaslatot teszünk arra. Elvégezzük a szükséges adatvédelmi nyilvántartásba vételi eljárást, eljárásokat. Az auditálást követően 1 évig garantáljuk a dokumentációk jogi megfeleltetését, ekként az esetleges jogszabályváltozásokról elektronikus levél formájában értesítjük, és elvégezzük a szükséges változtatásokat.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban