Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Online Marketing koncepció kidolgozása

(AB Holding Kft.)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

Az első konzultáció díjmentes.Mi megtörténik ott: - profilozzuk a vállalkozását, - átbeszéljük a lehetőségeit, elképzeléseit, - megvizsgáljuk a termékét, szolgáltatását, - feltárjuk a célcsoportot. Ha a kémia kialakul, adunk egy árajánlatot, ezt követően vághatunk bele a közös munkába.

Ára: 120 000 Ft (darab ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 96 000 Ft (darab ) + ÁFA

Termék kategorizáció

online marketing

Referenciák

1

szállítás, raktározás
Idata Kft

Kezdhetnének stílusosan úgy is, hogy Oh My God. De jelen esetben az OMG rövidítés az Online Marketing Gépezetet foglalja magába. Az utóbbi bő másfél évben nagy sikere volt a szolgáltatásunknak.

De mit is jelent az Online Marketing Gépezet? A hangzatos kifejezés mögött egy gondosan megtervezett online marketing stratégia áll. A stratégia sikere az egymásra épülő marketing eszközökre, az ezek közötti összhangra épül. Minden elemnek megvan a szerepe a gépezetében, akárcsak egy jól működő futball csapatban a különböző poszton játszó játékosoknak. Csatár nélkül is felállhat egy focicsapat. Az más kérdés, hogy rúgnak-e gólt. Egy marketing gépezet is működhet Google AdWords vagy Facebook hirdetések nélkül, azonban ennek hatékonysága erősen kérdéses. Sokan úgy gondolják, hogy egy-egy AdWords vagy Facebook kampány, esetleg egy jól megtervezett YouTube videó garancia a sikerre. Sajnos sok online marketingügynökség is hasonlóan vélekedik, mindkét fél más-más okból. Az ügyfelek egy része nem rendelkezik megfelelő tapasztalattal és tudással az online marketing területén. (Érthető módon, hiszen az ő feladatuk a saját vállalkozásuk működtetése, vagy azon belül egy bizonyos szakterületé.) Az ügynökségek számára pedig egyszerűbb egy sokszor összetákolt hirdetési rendszert a megrendelő orra alá nyomni, mint hosszadalmas piackutatást és a gondos tervezést elvégezni.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban