Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Internetes megjelenés (vállalati portál)

(Bábelhal Webstudio Fejlesztő, Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Az új, 2017.-es értékesítési kihívásoknak és a megváltozott vásárlói szokásoknak szeretne megfelelni a Megrendelő. A fejlesztéshez szükséges grafikai tervezéseket és az alábbi funkciók kivitelezését készítjük el. Ezen funkció segítségével több, meglévő termékből lehet csomagot képezni. Ezáltal adott csomag ára olcsóbb, mintha külön-külön vásárolnánk meg a termékeket.

Ára: 126 316 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 120 000,20 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Vállalati portál

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

kereskedelem, gépjárműjavítás
TEXTURA Kereskedelmi Zrt.
szállítás, raktározás
INNOVATÍV RAKTÁRLOGISZTIKA Korlátolt Felelősségű Társaság
információ, kommunikáció
Bluebird International Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.

A fejlesztéshez szükséges grafikai tervezéseket és az alábbi funkciók kivitelezését készítjük el. Ezen funkció segítségével több, meglévő termékből lehet csomagot képezni. Ezáltal adott csomag ára olcsóbb, mintha külön-külön vásárolnánk meg a termékeket.

Részletes szakmai tartalom leírása:  Megrendelő cégadatainak és kapcsolatok feltüntetése (pl. cégnév, székhely, elérhetőségek, stb..)  Megrendelőfolyamatosan frissülő híreinek és információinak szerepeltetése  CMS rendszer: weboldal tartalommódosítás programozói tudás nélkül. Könnyen kezelhető adminisztrációs felület  Többnyelvű weboldal kialakításának lehetősége  Felhasználói jogosultságkezelés (pl. csak böngészés, szerkesztés vagy különböző tartalmak megjelenítésének lehetősége)  GYIK / FAQ tartalom megjelenítése  Dokumentumtárolás és megjelenítés: képek, visszajelzések, szerződések, nyomtatványok tárolása, megjeleníthetősége az oldalon  Megrendelő szolgáltatásainak, termékeinek feltöltése (rövid és hosszú leírással, fotóval, műszaki paraméterek megadásának lehetőségével)  Megrendelő fotógalériájának feltöltése  Megrendelő látogatói statisztikájának megtekintése (honnan érkezett, mit nézett meg, mennyi ideig tartózkodott, stb..)  Közösségi oldal integráció (pl. facebook, google+, youtube)  Keresőoptimalizálás (SEO): alapszintű oldalbeállítások a weboldal megtalálhatóságának elősegítésére Konkrét munkafolyamatok: Ezen fejlesztés célja, hogy ERP rendszerrel való integráció segítségével a bejelentkezési lapon feltüntetett e-mail címek automatikusan kerüljenek bele a Mailchimp hírlevél listába külön szegmensként. Ezáltal a hírlevél adatbázis karbantartásához nincs szükség elő munkaerő bevonására. Az új, 2017.-es értékesítési kihívásoknak és a megváltozott vásárlói szokásoknak szeretne megfelelni a Megrendelő. A fejlesztéshez szükséges grafikai tervezéseket és az alábbi funkciók kivitelezését készítjük el. Ezen funkció segítségével több, meglévő termékből lehet csomagot képezni. Ezáltal adott csomag ára olcsóbb, mintha külön-külön vásárolnánk meg a termékeket. Kompatibilitás: A mobil applikáció iPhone 5 vagy annál újabb eszközzel lesz kompatibilis. Az elkészült mobil applikációt az alábbi eszközökkel teszteljük: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6; iPhone 6s. Az Android platform több száz különböző képernyő felbontású és teljesítményű végeszközt takar, azonban a mobil applikáció az Android végeszközök jelentős részén hibátlanul jelenik majd meg. Telepítés:  A felhő alapú megoldáshoz szükséges szerver, hálózat, operációs rendszer és az adatbázis kezelő telepítése, beállítása.  Felhasználói hozzáférések beállítása Testreszabás:  Jogosultsági rendszerek és a felhasználói csoportok kialakítása, finomhangolása.  Kezelőfelület testreszabása.  Rendszergazdai konfigurációs lehetőségek beállítása Migráció:  Meglévő adatok áttöltése vagy betöltése (pl. partner, termék adatok)  Adatbázis áttöltése  Teszt és éles felület betöltése a meglévő adatokkal a bevezetés előtti tesztelés és megismerés érdekében Tesztelés:  A feltelepített rendszer funkcióinak, stabil működésének tesztelése  Betöltött adatok ellenőrzése  Oktatás: A rendszer betanítása

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban