Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

VirGis - térkép alapú elemző, döntéstámogató információs rendszer (GIS)

(SeaCon Europe Informatikai Fejlesztő és Tanácsadó Kft)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Csomagajánlatként kínálunk 50% kedvezménnyel SARM (jogosultság monitoring) vagy SFA (adat szivárgás monitoring) termékeket. Lásd: www.sealog.hu

Ára: 1 100 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 990 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR)

Telepítés helye

Hibrid megoldas

A VirGis egy olyan térkép alapú elemző megoldás, amely lehetővé teszi a vállalatok üzleti folyamatainak földrajzi megoszlás szerint történő elemzését. A vizsgálandó folyamatok lehetnek hagyományosnak mondható ügyviteli folyamatok, mint például az értékesítés vagy a raktározás, amelyek minden vállalatnál aktuálisak, de lehetnek speciálisak, mint például a szállítás vagy a termelés. (Seacon Europe)

A hatékony elemzés céljából a VirGis a hagyományos listás és táblázatos nézetek helyett az adatokat aggregáltan, grafikus formában prezentálja a felhasználók számára. Lehetőséget ad arra is, hogy a részleteket megtekintve a tendenciák mögé nézzenek. A két fő komponens az adattár és a vizualizációs réteg. Az adattár az adott szakterületekhez kialakított, elemzésre optimalizált tároló réteg az alábbi típusú információkkal: •A szakterületet jellemző elemzési szempontok, például vevők, termékek, értékesítési egységek. Kiemelten kezeljük azokat a szempontokat, amelyek földrajzi vonatkozásúak, vagyis rendelkeznek valamely címadattal. •A szakterületet jellemző számszerű adatok, amelyek nagyságrendjének ábrázolásával a tendenciák elemezhetők. Pl.: értékesítés mennyisége, készletek értéke. Ezeket más néven mérőszámoknak nevezzük. A földrajzi vonatkozású adatokhoz többnyire település áll rendelkezésre. A rendszer tartalmazza az ország közigazgatási hierarchiáját: ország-régió-megye-járás-település. A vizualizációs réteg az interaktív felhasználói felület, amelyben a felhasználó nézegetheti, áttekintheti és elemezheti rendszerben létrehozott adatkörök, szakterületek adatait. A vizualizációs rétegben az előre kialakított elemzési nézeteken egyszerűbb interaktív műveletek végezhetők. Ezek konfigurációs beállításai megváltoztathatók, így a megjelenő tartalom testre szabható. •A rendszer alapfunkciójából következően a fő megjelenítő réteg a térkép, amelynek szerepe, hogy az adatokat földrajzi elhelyezkedésük szerint megjelenítse. A tematikus térképi ábrázolás következtében az alaptérképen, amely az egyes földrajzi egységek helyzetét mutatja, kiválasztható formában ábrázolható a szakterület számszerű adata. •A térképen felül lehetőség van olyan elemzési szempontok vizuális ábrázolására is, amelyek nem rendelkeznek földrajzi jellemzőkkel. Ezek alapján lehet szűrni, és az adatokat tovább bontani, majd diagramos formában megjeleníteni. •Minden képernyőblokk mögött megtekinthetők az adatok. Ezek aggregált formátumban, táblázatosan tartalmazzák a megjelenített tartalmat. Rendelkezésre áll továbbá egy táblázatos képernyőblokk, ahol a részletes adatok listák formájában megtekinthetők. •Az adattartalom igen összetett módon szűrhető tovább egészen addig, amíg az elemző a kívánt tartalmat el nem éri. Kinek ajánljuk a VirGis vezetői adatvizualizációs megoldást? •Kereskedelmi cégek vezetőinek és értékesítési igazgatóinak •Marketingvezetőknek, •Beszerzési vezetőknek •Logisztikai cégek vezetőinek VirGis termékünk a GINOP-3.2.2-16 pályázat vonatkozásában a Kontrolling és döntéstámogatás funkcionális területre kínál megoldást: A VirGis egy adattárház megközelítésű megoldás, amely előre definiált és adhoc riportokon, illetve elemzéseken keresztül dimenziókat, mutatószámokat, mértékegységeket és speciális nézeteket biztosít a felhasználók számára. Működése tényadatok automatikus adatkapcsolatán alapul, amiket feldolgozva export lehetőséget nyújt.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban