Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Vip Box Cloud I. ügyviteli rendszer

(FALCON-SOFT Fejlesztő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Egy szoftverbemutató keretében ingyen bemutatjuk Önöknek a VIPBox funkcióit.

Ára: 205 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 184 500 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Internetes értékesítés (webáruház) , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

kereskedelem, gépjárműjavítás
BB Bike Kerékpár
kereskedelem, gépjárműjavítás
Autólámpa 2004 Kft.
egyéb szolgáltatás
Logintrade Kft.

A VIPBox egy magyar fejlesztésű integrált vállalatirányítási rendszer, mely tartalmazza mindazon funkciókat melyek a kis- és középvállalkozások számára szükségesek a mindennapos használat során. A demó verzió korlátozások nélkül letölthető és kipróbálható.

A VIPBox ügyviteli rendszer korszerű, egyedi megoldásokkal nyújt teljes támogatást a kis- és középvállalkozások számára az alapfolyamatoktól a pénzügyi, számviteli és kontrolling tevékenységekig. A VIPBox 100%-ban magyar termék és a fejlesztés első lépésétől kezdve határozott cél volt, hogy minden területen alkalmazható, egyedi igényeket kielégítő, jogszabályt követő rendszer jöjjön létre. A VIPBox segítségével minden pillanatban rendelkezésre állnak a cégvezetéshez szükséges információk, így Ön kézben tarthatja üzletmenetét és növelheti nyereségét. Moduljai (kereskedelem, beszerzés, készletkezelés, logisztika, iktatás, ügyfélszolgálat, kontrolling, webáruház) folyamatosan újabb funkciókkal egészültek ki, hogy a mai modern, gazdálkodó szemléletű ügyfelek igényeit tökéletesen kielégítse. Szolgáltatásaink között biztosítjuk a folyamatos követést, mely segítségével a jogszabályi változásoknak megfelelően naprakészen tarthatja rendszerét. Szakembereink állandóan készen állnak a napi kérdések és problémák megoldásában. Felhasználva a mai informatikai technológiákat akár távoli asztal segítségével, helyben oldjuk meg felmerült igényeket.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban