Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Libra3s - Integrált ügyviteli rendszer Light

(LIBRA Szoftverfejlesztő Zrt.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A LIBRA3s ügyviteli rendszer összesen 28 modulból áll (lásd képek: LIBRA3s modulok), melyek külön-külön és csomagban is megvásárolhatóak, 300.000Ft+Áfa/modul áron.
A LIBRA3s beszerzésére pályázó vállalkozásoknak
- 12%-os bevezetési kedvezményt,
- 15%-os licenc vásárlási kedvezmény,
- továbbá ingyen biztosítjuk a rendszer Admin, Üzem, Naptár moduljait, a megvásárolt modulokon felül.

Ára: 300 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 255 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Hibrid megoldas

LIBRA3S ügyviteli irányítási rendszert egyik legfőbb jellemzője a rugalmasság: az egyes modulok tetszőleges összeállításban használhatók az adott szervezet igényei szerint. Az integráltság révén, a programok együttműködnek egymással, közös adatbázisból dolgoznak. A LIBRA3S jogosultsági rendszere révén minden felhasználó csak olyan adatokat láthat, használhat és módosíthat, amire engedélye van.

A LIBRA3s integrált vállalatirányítási rendszert több mint 1.000 cég alkalmazza országszerte. A vállalatirányítási szoftver egyik legfőbb jellemzője a rugalmasság: az egyes modulok tetszőleges összeállításban használhatók az adott szervezet igényei szerint. Egyes ügyfeleink például kizárólag a LIBRA3s Mérleg–főkönyvi vagy a LIBRA3s Számla modult használják egyetlen számítógépen, míg mások az összes modult tartalmazó komplex LIBRA3s rendszert üzemeltetik 20-30 gépből álló hálózaton, akár több telephelyen is, országos kiterjedésben. Ügyfeleink nagy része természetesen valahol a két véglet között helyezkedik el. A LIBRA3s rendszerben – az integráltság révén – a programok együtt működnek egymással, közös adatbázisból dolgoznak, így nincs szükség többszöri adatbevitelre, korábban felvitt tételek hosszadalmas keresésére. A rendszer interfész felületével képes idegen rendszerekhez kapcsolódni, onnan adatot fogadni vagy oda továbbítani. A szoftver széles körű lekérdezési lehetőséget nyújt, tetszőleges listák és kimutatások készíthetők minden modulból. A LIBRA3s-ben - jogosultsági rendszere révén – minden felhasználó csak olyan adatokat láthat, használhat és módosíthat, amire engedélye van. Betanítása és bevezetése ugyanakkor nem időigényes: pár naptól néhány hétig terjedhet, amely a kisebb cégek számára kisebb költségterhet is jelent. Nemzetközi vetélytársaival szemben egyrészt kedvezőbb díjszabása miatt előnyben van, másrészt a helyi fejlesztés lehetővé teszi az ügyféligényekre való gyorsabb reagálást. Egyeztetés alapján standard és expressz kiépítést is tudunk biztosítani. Kérje ajánlatunkat.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban