Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Táv- és csoportmunka modul

(EBOND Informatikai Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A licenszdíj 1 felhasználóra, 1 telephelyes működés esetén érvényes alapár. A modul végleges ára a cégre szabott működési mód, a telephelyek és felhasználók száma alapján egyedileg kerül meghatározásra.

Ára: 200 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 190 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Táv- és csoportmunka támogatás

Telepítés helye

Telepített szoftver

A DRONerp vállalatirányítási rendszert elsősorban nagykereskedelmi és/vagy kiskereskedelmi hálózattal rendelkező vállalkozásoknak ajánljuk (export, import, több telephely, mobil üzletkötői rendszer). A Táv- és csoportmunka modullal a világ különböző helyein tartózkodó munkatársak képesek akár csoportban dolgozni, feladatokat végrehajtani.

A DRONerp rendszer az Ebond Kft. második generációs vállalatirányítási rendszere. A munkatársak az adatkommunikáció során biztonságos kapcsolatot használnak. Mindenki egyedi, személyre szóló hozzáférést kap. A munkavégzés során közös dokumentumokat használhatnak, melyeket akár le is tölthetnek. A feltöltött dokumentumokhoz kapcsolódnak meta adatok, melyek segítik a dokumentumok keresését, csoportosítását. A dolgozók hang, video hívással kommunikálhatnak egymással, fájlküldési és képernyő megosztási lehetőséggel.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

kereskedelem, gépjárműjavítás

Kérdések a termékkel kacsolatban