Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Humán erőforrás menedzsment modul

(EBOND Informatikai Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A licenszdíj 1 felhasználóra, 1 telephelyes működés esetén érvényes alapár. A modul végleges ára a cégre szabott működési mód, a telephelyek és felhasználók száma alapján egyedileg kerül meghatározásra.

Ára: 300 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 240 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Telepített szoftver

A DRONerp vállalatirányítási rendszert elsősorban nagykereskedelmi és/vagy kiskereskedelmi hálózattal rendelkező vállalkozásoknak ajánljuk (export, import, több telephely, mobil üzletkötői rendszer). A Humán erőforrás menedzsment modul a humánpolitikai feladatokat ellátó munkatárs munkáját segíti, optimalizálva a szükséges munkaerő ráfordítást.

A DRONerp rendszer az Ebond Kft. második generációs vállalatirányítási rendszere. Az előző korszerűtlen technológiával készült programunkat váltotta fel úgy, hogy teljesen újraépítettük az alapoktól kezdve, belesűrítve minden addigi tapasztalatunkat. Átfogó komplex rendszert építettünk, mely a nagykereskedelemmel foglalkozó cégek igényeit szolgálja ki akár úgy, hogy mindezt több telephelyen, akár kiskereskedelmi boltokkal együtt. A Humán erőforrás menedzsment modul a humánpolitikai feladatokat ellátó munkatárs munkáját segíti. Nyilvántartja a munkavállalók személyi és munkaügyi adatait, pl.: előző munkahelyek, iskolai végzettségek és szakképzettségek, tanfolyami képzések, nyelvtudások, nyelvvizsgák, orvosi vizsgálatok, fegyelmi intézkedések, tanulmányi szerződések, Cafeteria. Kezeli az adatatok változásait, minden változtatász naplóz. Lekérdezésekkel, adatexport funkciókkal rendelkezik.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

kereskedelem, gépjárműjavítás

Kérdések a termékkel kacsolatban