Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Kontrolling és döntéstámogatás modul

(EBOND Informatikai Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A licenszdíj 1 felhasználóra, 1 telephelyes működés esetén érvényes alapár. A modul végleges ára a cégre szabott működési mód, a telephelyek és felhasználók száma alapján egyedileg kerül meghatározásra.

Ára: 300 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 285 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR)

Telepítés helye

Telepített szoftver

A DRONerp vállalatirányítási rendszert elsősorban nagykereskedelmi és/vagy kiskereskedelmi hálózattal rendelkező vállalkozásoknak ajánljuk (export, import, több telephely, mobil üzletkötői rendszer). A Kontrolling és döntéstámogatás modul segíti cégvezetésnek a különböző mérő és mutatószámokon keresztül, a hatékonyság növelésében.

A DRONerp rendszer az Ebond Kft. második generációs vállalatirányítási rendszere. A Kontrolling és döntéstámogatás modul mind az áruforgalmi, mind pedig a pénzügyi modulból képes adatokat importálni a magas fokú belső integráltsága miatt. A különböző modulok adatelérése online jellegű, minden adatváltozás gyakorlatilag azonnal érvényesül az újabb lekérdezésekben. Adatforrásként mind az áruforgalmi, mind a főkönyvi rendszerből származó adatok igénybe vehetők. Szabadon definiálhatók különböző naturáliák, melyekre egyedileg lekérdezések és különböző egyedi mutatók definiálhatók, állíthatók be. Logisztikai kontrolling vonatkozásában lehetőség van rugalmasan paraméterezhető módon készletérték, készletmozgás elemzések, valamint forgási sebesség lekérdezések beállítására. A rendszer képes kezelni minimum illetve optimum készletszinteket, valamint ezekhez múltbeli adatokból előre definiált függvény alapján javasolt értékeket. A pénzügyi kontrolling tekintetében napi bontású likviditás tervezést támogató lekérdezést készít opcionális beállításokkal. Támogatja a vállalati tervezést a különböző dimenziók szerinti analitikus könyveléseken keresztül, melyekhez havi szintű terv – tény összehasonlító elemző lekérdezés készíthető. Az egyes költségek felosztására is lehetőség van, előre, a felhasználó által definiált módon.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

kereskedelem, gépjárműjavítás

Kérdések a termékkel kacsolatban