Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Vállalati CRM, értékesítés modul

(EBOND Informatikai Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A licenszdíj 1 felhasználóra, 1 telephelyes működés esetén érvényes alapár. A modul végleges ára a cégre szabott működési mód, a telephelyek és felhasználók száma alapján egyedileg kerül meghatározásra.

Ára: 400 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 380 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR)

Telepítés helye

Telepített szoftver

A DRONerp vállalatirányítási rendszert elsősorban nagykereskedelmi és/vagy kiskereskedelmi hálózattal rendelkező vállalkozásoknak ajánljuk (export, import, több telephely, mobil üzletkötői rendszer). A Vállalati CRM, értékesítés modul segítségével megvalósíthatja a hatékony rendelés nyilvántartást, a kapcsolatfelvételtől az értékesítésig, ügyfél kezeléssel.

A DRONerp rendszer az Ebond Kft. második generációs vállalatirányítási rendszere. A Vállalati CRM, értékesítés modulunk tartalmazza a vevői rendelés nyilvántartó modulunkat, amely több csatornán beérkező rendelést (akár webről) képes egy helyen kezelni. Az üzletkötői értékesítést mobil üzletkötői rendszerrel és webes üzletkötői felülettel is tudjuk támogatni. Az értékesítést és a készletkezelést segíti a szállítói rendelés modulunk, mely a raktárkészlet, a vevői rendelések, a folyamatban lévő rendelések figyelésével segíti a beszállítók felé történő rendelést és annak iktatását. Ezen két modulunk bevezetésével partnereinknél érezhetően hatékonyabb és pontosabb lett a vevői és szállítói rendelések kezelése, mely akár 20% munkaidő megtakarítást jelent. A leadott vevői igényekből lehet árajánlatot, szállítólevelet, számlát, stb. készíteni. A modul nyilván tartja az ügyfelei adatait, kezeli és nyilvántartja a hozzájuk tartozó eseményeket, kampányokat.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

kereskedelem, gépjárműjavítás

Kérdések a termékkel kacsolatban