Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

e-ERP Tudásmenedzsment

(Logbord 2010 Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Az ár irányár, a konkrét árat az ügyféligények pontos ismerete után tudunk adni! 1 nap igényfelmérést ingyenesen biztosítunk. (Kiszállási díj fizetendő)

Ára: 1 500 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 1 425 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

kereskedelem, gépjárműjavítás
Alaszka Kft
kereskedelem, gépjárműjavítás
Kiss B Ker Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
Kelet Alfi Ker Kft

A tudásvagyon a mai tudásintenzív világban a vállalati értéktényezők legfontosabbja. A tudás nyersanyag lett, a legkeresettebb nyersanyag. A meglévő tudásvagyonukkal kellően hatékonyan gazdálkodni képes szervezetek üzleti versenyelőnyre tehetnek szert, és tudásvagyonukat, mint immateriális értéktényezőt, tovább növelhetik.

Ügyfeleinknek olyan megoldást kínáljuk, amelynek segítségével a tudásvagyon mérhetővé és számszerűsíthetővé tehető. A tudásvagyon megfelelő menedzsmentjéhez olyan belső informatikai háttérre van szükség, amely hozzá tud járulni a szervezetben felhalmozódó ismeretek hatékony tárolásához, gyors visszakereséséhez, a tudás megosztásához, valamint új tudás teremtéséhez. A tudástőke menedzsment azonban nem kizárólag az informatikai infrastruktúra biztosításáról és megfelelő használatáról szól. A humán tényező ugyan olyan fontos és kiküszöbölhetetlen része a folyamatnak. Ügyfeleink számára átfogó tudásmenedzsment koncepció mentén felépített tudásmenedzsment programot kínálunk. A szervezeti működés nagy kihívása ma már, hogy a számtalan forrásból elérhető információhalmazt a szervezet aktív és használható erőforrásaként használhassa. Számtalan dokumentum képződik a fileszervereken, komoly tudás halmozódik fel a szervezetben, amelyek információtartalma nehezen elérhető. Eközben az internet is tele van hasznos információkkal. Vannak kollégák, akik hasznos tapasztalatokat gyűjtöttek egy-egy részterületen. Máskor meg az a probléma, hogy nem tudja pl. a kereskedő, hogy mi a termeléstervezés aktuális kihívása. Tudásmenedzsment megoldásunkkal abban segítjük Önt, hogy a szervezet által felhalmozott tudást strukturált módon jusson el azokhoz, akiknek szüksége van rá.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban