Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Alapcsomag: DREAM ERP Rendszer

(Integra Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A csomag ár tartalmazza az oktatást, a konzultációt, a paraméterezést az Integra Zrt. telephelyén térítésmentesen, az ügyfélszolgálati rendszerrel. Licenc használat kedvezően bővíthető cégcsoportra, holdingra, userszámra. Az ár nem tartalmazza: a migrációt, egyedi fejlesztést, a Felhasználónál végzett munkafolyamatokat. Az elvégzett szolgáltatások óradíja: 16.130,-Ft+Áfa.

Ára: 6 350 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 6 032 500 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel

Telepítés helye

Hibrid megoldas

A DREAM ERP Rendszer a gazdálkodó szervezetek számára a lehető legteljesebb körű, számítógépes támogatást nyújtja a gazdálkodás és az ügyvitel területén. Lehetővé teszi a gazdálkodó szervezet számára az alaptevékenységét támogató speciális modulok egyszerű, szabványos illesztését és az alaptevékenységet is magába foglaló integrált rendszerként való alkalmazását.

START-DREAM: A Keretrendszer a DREAM modulok rendszergazdai funkcionalitását foglalja magában. A felhasználók és jogosultságainak beállítása, nyomtatók, környezeti és naplózási beállítások, felhasználói tevékenység lekérdezése, syslog áttekintés, hiba napló vizsgálata, support e-mail beállítások. Időzítve, indítható feldolgozások, lekérdezések beállítása. DIRECT-DREAM Partnerek, iktató, szerződésnyilvántartó modulja (CRM): A nyilvántartásban ügyfelek, hatóságok, saját dolgozók is szerepelhetnek. Tartalmazza a partnerekkel szembeni összesített követelés kimutatását, az e-iktatókönyvet, rendezvények nyilvántartását, dm mail küldése megoldott. A szerződések nyilvántartásából kimenő számla generálható. PERSON DREAM Bér és társadalombiztosítási nyilvántartó, elszámoló programrendszer. A munkavállalók adatainak nyilvántartására, munkabérek, jövedelmek és adók elszámolására, TB kifizetőhelyek részére társadalombiztosítási ellátások elszámolására, szabadság nyilvántartására, valamint a jogszabályok által előírt adatszolgáltatásokra. HR funkciók: toborzás, képzettségek nyilvántartása. FAKT_DREAM: Számlázási modul a számviteli szabályok szerint kezeli a számlákat. Bejövő és kimenő számlák kezelése megoldott. Készülhet stornó, helyesbítő, előleg és záró számla, a számlák kontírozással kerülnek a főkönyvbe, a Likvid modulban kiegyenlítésre kerülnek, a beépített automatizmusok biztosítják a nagy mennyiségű számlák nyilvántartását. STOCK_DREAM: Modul támogatja a raktár-vezetési és nyilvántartási folyamatot, valamint az anyag- és készletgazdálkodási tevékenységet. Rugalmasan paraméterezhető, több raktárat és ártípust - FIFO, elszámoló, időszaki átlagár- kezel, leltározási és mobil funkciókat tartalmaz, az elvárt bizonylatokat elkészíti. Kontírkódok segítségével főkönyvi feladást készít. LIKVID-DREAM: Pénzügyi modul a bankszámlák, pénztárak, technikai számlák bevételi és kiadási forgalmának, várható egyenlegének megtervezésére, a terv és tényadatok kezelésére, nyilvántartására szolgál. Házipénztár, utólagos és elektronikus banki forgalom kezelése, multidevizás rendszerben történik. Menesztés és csoportos beszedés funkcióval rendelkezik. FIB_DREAM: A modul egységes szerkezetben valósítja meg a főkönyvi és folyószámla (vevő/szállító analitika) nyilvántartást. A rendszerben több cég is könyvelhető, konszolidálva is. Előre feltöltött ill. karbantartható szótárak segítik az adatbevitelt és az ellenőrzést. Napló- és bizonylattípusok segítségével szabályozható a beviendő adatok köre, mint például az ÁFA-, devizakezelés stb. a könyvelési tételekhez elemző kódok rendelhetők. CONTROLLING: A modul a mérleg és eredmény-kimutatás elkészítése mellett a felügyeleti jelentések, üzleti kimutatások, főkönyvi alapú elemzések elkészítésére ad lehetőséget. Tetszőleges számú táblák létrehozása, széles körű paraméterezés, kétnyelvű szövegezéssel. Az elemző kódok segítségével ugyanaz a tábla lekérdezhető részlegekre, pl. a forgalom üzletkötőkre, ill. ezek bonthatók is pl. régiónként.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban