Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

DREAM EPR Rendszerhez nyújtott szolgáltatások

(Integra Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság)

Fő kategória: Szolgáltatások

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A szolgáltatások listaára: 16.130,-Ft+Áfa/óra. ebből 5% kedvezmény érvényesíthető minden óra elszámolásakor.
Az Integra Zrt. telephelyén történő oktatás, konzultácó és az on-line ügyfélszolgálati rendszer használata térítésmentes.

Ára: 16 130 Ft (óradíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 15 323,50 Ft (óradíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

rendszerintegrációs tanácsadás

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Az Integra Zrt iFlow internetes support rendszere az ISO 9001:2009 minőségbiztosítási kritériumai szerint működik. A felhasználók részére térítés mentesen rendelkezésre bocsátott rendszerbe 24 órán keresztül fogadjuk a kéréseket, szigorú naplózás mellett. A kérések állapotában történő változások folyamatosan nyomon követhetőek, a megoldásról automatikus értesítő e-mail kerül kiküldésre.

Rendszer bevezetési szolgáltatások: Helyzetfelmérés pontosítás A bevezetés első lépéseként rögzítjük a DREAM rendszer, különböző moduljainak törzsadataihoz, paraméterezéséhez, az, ügyviteli folyamat beállításához, a nyitó adatállomány előállításához, illetve az igényelt fejlesztésekhez szükséges kérdéseket és válaszokat. Paraméterezés oktatás a teszt rendszerben. Kialakításra kerül az Ügyfélnél egy teszt rendszer, az összes használni kívánt modullal amely a helyzetfelmérésnek megfelelően kerül kialakításra. Létrehozzuk a szerepköröket, feltöltjük a törzsadatokat, közösen kialakítjuk a típusokat, feldolgozási sémákat, beállítjuk a használni kívánt folyamatokat. A teszt rendszerben végrehajtjuk a felhasználók szerepköréinek megfelelő oktatását. Ezt követően a továbbiakban a teszt rendszer felhasználható tesztelés céljára. A funkcionálisan jóváhagyott rendszerben ezt követően elindulhat az éles adatok feltöltése, amely történhet részleges migrációval, és megállapodás szerinti egyedi felvitellel. A rendszer bevezetését követőszolgáltatások Követés: Az Integra Zrt. a szerződés érvényességének ideje alatt az a DREAM rendszerre vonatkozóan rendszerkövetési szolgáltatást nyújt, amely magába foglalja a program karbantartását és a funkciójában azonos programverziók térítésmentes átadását. Az Integra Zrt. vállalja a jogszabályi előírásokban időközben bekövetkező változásoknak megfelelően a Rendszer karbantartását, illetve partnereinek jobb kiszolgálása érdekében a bevezetett rendszert, a környezeti és a felhasználói kör igényei szerint is továbbfejleszti. A program verziók közötti változásokról e-mail-ben értesítő levél érkezik a Felhasználó számára. A követési szerződéssel rendelkező Felhasználók jogosultak az Integra Zrt. honlapjáról letölteni a legfrissebb verziót. Fejlesztés: A szoftverfejlesztéssel kapcsolatos egyedi feladatokat a megrendelő által visszaigazolt fejlesztési ajánlat alapján, a felhasználóval egyeztetett, jóváhagyott specifikáció szerint végezzük el. Support: Az átalánydíjas szerződési konstrukció részletes feltételei az SLA-ban kerülnek meghatározásra, mely általában az alábbiakat tartalmazza: Elvégzendő feladatok tételes listája – határidővel; Rendelkezésre állás „munkaidőn” belül és azon kívül; Ügyfélszolgálat módja, gyakorisága. Az Integra Zrt. ISO 9001:2009 NATO beszállításra alkalmas AQAP 2110 és 2210 követelményeinek megfelelően kibővített minőségbiztosítási rendszert üzemeltet. Ennek keretében a DREAM szoftver rendszerek használata közben felmerülő kérdéseket, fejlesztési igényeket, valamint reklamációk bejelentését a felhasználó a térítésmentesen rendelkezésre bocsátott i-Flow internetes ügyfélszolgálati rendszerünkben teheti meg. A Felhasználó folyamatosan nyomon tudja követni a kéréseinek állapotát, az azon történt változásokat, kérés beérkezésétől a feladat készítésen át a lezárásig minden egyes változás az Felhasználó részére is hozzáférhető módon naplózásra kerül a rendszerben.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban