Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

SAP Business One Professional Licence

(IFSZ Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Ezen csatornán érkező bevezetési szolgáltatások felmérési részéből 1 nap díjmentességet biztosítunk.

Ára: 650 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 617 500 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház)

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Referenciák

3

kereskedelem, gépjárműjavítás
Kedvenc JM Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
MEDIMPEX Zrt.
kereskedelem, gépjárműjavítás
HELIT Kft.

Az SAP® Business One integrált ügyviteli szoftvercsomag, mely a kis- és középvállalatok számára nyújt azonnali és hosszútávú megoldást. Valós és egységes áttekintést ad az ügyfélkapcsolat-menedzsmentben, logisztikában, szerviztevékenységben és pénzügyben zajló eseményekről. A könnyen használható, hatékony SAP Business One az üzleti felhasználók kezébe adja az irányítást.

Az SAP Business One támogatja az összes kulcsfontosságú üzleti funkciót, így Ön kézben tarthatja üzletmenetét és növelheti nyereségét. Az alkalmazások könnyedén alakíthatók az új igényeknek megfelelően, még a felhasználók is önállóan végrehajthatnak módosításokat, a rendszer pedig szükség esetén egyszerűen kibővíthető akár új funkciókkal is. Pontos és naprakész hozzáférés az információkhoz Egyszerűen hozzáférhet a pontos és teljeskörű üzleti információkhoz, mert: a könnyen használható felület segítségével gyorsan választ kaphat kérdéseire, és hatékonyabban, előrelátóbban dolgozhat az egyedülálló Drag&Relate (Húzd & Nézd) szolgáltatás -mely azonnal érthető formátumba alakítja az információkat és tranzakciókat - segítségével akár feltételezéseken alapuló elemzéseket is végezhet zökkenőmentes az integráció a Microsoft Office termékekkel (például Word, Excel) Azonnali információátadás gyors vezetői döntések alátámasztásához Automatikusan az Ön kezében maradnak a döntést igénylő kérdések az alábbiak segítségével: munkafolyamat alapú figyelmeztetések, melyek segítenek bizonyos gazdasági események felügyeletéhez és ezekbe történő beavatkozáshoz kivételkezelés, mely automatikusan észleli, naplózza és jelenti ezen eseményeket Rugalmas alkalmazkodás az Ön jelenlegi és jövőbeni üzleti igényeihez A változó üzleti igényeknek megfelelően hatékony eszközökkel változtathatja alkalmazását. Például: a felhasználók saját beállításokat adhatnak meg mezőkre, adattípusokra, jogosultságokra, lekérdezésekre és beszámolókra vonatkozóan, külön informatikai munkatárs beavatkozása nélkül a módosítások azonnal érvénybe lépnek valamennyi érintett területen, így az alkalmazást a saját üzletvitelének megfelelően működtetheti. Elérhető, könnyen bevezethető megoldás A rövid bevezetési idő biztosítja, hogy Ön az SAP Business One valamennyi előnyét a lehető legrövidebb időn belül kihasználhassa, többek között az alábbi szolgáltatások révén: az intuitív felhasználói felület és a Microsoft Windows környezet lehetővé teszi, hogy a használat elsajátításához szükséges idő jelentősen csökkenjen csak egy egyszerű, egyszerveres architektúra szükséges a teljes SAP Business One megoldás használatához egyszerűsített adminisztráció, mely optimalizálja a működést és karbantartást, illetve jelentősen csökkenti az állandó költségeket gyors és költségtakarékos üzembehelyezés, karbantartás. Az SAP Business One elérhető, integrált ügyviteli megoldás, mely egyesíti az üzletvitelhez szükséges valamennyi szolgáltatást. A főkönyvi és banki tevékenységektől a szolgáltatási, értékesítési és készletgazdálkodási műveletekig, az SAP Business One rendelkezik mindazon funkciókkal, amelyek a vállalat hatékonyabb irányításához és a jelenlegi üzleti versenyben való sikerességhez szükségesek - mégpedig egyetlen könnyen használható, személyre szabható és bővíthető megoldásban.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban