Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Qlik Sense Enterprise Prod Site SP5 Starter Pack

(QSS Partner Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

A két hónap ingyenes próbaidőszakban a vevő liceszdíj fizetése nélkül használhatja a teljes funkcionalitású Qlik Sense üzleti intelligencia rendszert. Amennyiben alkalmazásfejlesztést, bevezetési támogatást igényel, térítés ellenében biztosítjuk számára. Vásárlás esetén az így készített alkalmazás is a tulajdonában marad.

Ára: 2 350 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 2 232 500 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR)

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Referenciák

1

feldolgozóipar
BOSCH

Qlik Sense® adatvizualizáló üzleti intelligencia megoldás. Képzeljen el egy olyan elemző, adatvizualizáló eszközt, ami oly mértékben asszociatív, hogy bármelyik munkatársa képes vele egyszerű drag-and-drop felületeken személyre szabott riportokat, dinamikus dashboardokat készíteni, és a hatalmas adattömegekben rejlő – akár rejtett – összefüggéseket pillanatok alatt felismerni, hasznosítani.

Qlik Sense® adatvizualizáló üzleti intelligencia megoldás Ismerje meg az adataiban rejlő teljes történetet! Faggassa adatait azzal az adatvizualizációs BI alkalmazással, amit bárki tud használni a cégénél. A Qlik Sense®-szel bármelyik munkatársa képes rugalmas, interaktív vizualizációkat készíteni, megosztani. Döntései gyorsabbak, hatékonyabbak lesznek – és munkatársai is könnydén részt vehetnek benne. Meghökkentő felfedezéseket tehet adatainak elemzése közben! Vizsgáljon bármilyen egyszerű, vagy akár többszörösen összetett adatokat, pillanatok alatt olyan rejtett összefüggéseket fog felfedezni, amelyeknek esetleg a létezésére sem gondolt. Legfontosabb képességei címszavakban: • Drag-and-drop színezés • Kiterjesztett szkriptelés • Megújított adatelőkészítés • Pivot tábla kezelés • Lenyűgöző felhasználói élmény • Geografikus adatkezelés Egyszerű drag-and-drop felületeken építheti fel rugalmas, interaktív adatvizualizációit. Fedezze fel adatait a smart vizualizáció használatával. Adatait automatikusan hozzáigazítja az Ön által beállított paraméterekhez – nincs szüksége fejlesztőre, adat-tudorra, vagy dizájnerre, nem kell scripteket írnia, vagy komplex SQL kereséseket végrehajtania. Vonja be az alkalmazás használatába csapatának minden egyes tagját. Hasznosítsa maximálisan szakértelmüket, tapasztalataikat, tegye lehetővé, hogy azzal foglalkozzanak, amiben a legjobbak: az adatok elemzésével, és ne az adatok keresgélése terhelje őket. Varázsló-alapú grafikus funkcionális támogatás segíti a többféle fájltípus többféle forrásból történő betöltését. Rugalmas biztonsággal kezeli az adatokat bármilyen eszközön. Képzeljen el egy elemző eszközt, ami oly mértékben intuitív, hogy bármelyik munkatársa képes vele személyre szabott riportokat, dinamikus dashboardokat készíteni, és a hatalmas adattömegekben rejlő összefüggéseket felismerni, hasznosítani.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban