Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ACIRCLOUD-Albacomp Irodai kisokos–felhő megoldás

(Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

Több felhasználó részére szóló megrendelés esetén drasztikus árkedvezmény már a második felhasználótól. Kérje a várható felhasználó számra vonatkozó egyedi ajánlatunkat.

Ára: 4 300 000 Ft (fő/év ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 3 440 000 Ft (fő/év ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Táv- és csoportmunka támogatás, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

2

humán-egészségügyi, szociális ellátás
Magyar Vöröskereszt
pénzügyi, biztosítási tevékenység
Groupama Biztosító

A termék a következő funkcionális modulokra bontható, melyek együtt vagy akár külön-külön is rendelhetők: • Táv- és csoportmunka támogatás • Munkafolyamat-irányítási megoldás (workflow) • Elektronikus iratkezelési megoldás • Tudásmenedzsment specializált megoldás

Microsoft Office 365 felhőszolgáltatásra alapozva készítettük az Irodai kisokos termékünket. A Microsoft magasrendelkezésre állással biztosított keretrendszerét megtöltjük élettel, beköltöztetjük irodájába mobil eszközeibe, telefonjába. A rendszer arculatát a céges szín és dizájn elvárásokhoz igazítjuk, hogy az alkalmazás belesimuljon a mostani rendszereikbe. Az Office 365-ben elérhető címtárszolgáltatásra alapozva kialakítunk a szolgáltatásokhoz egy jogosultság rendszert, mely minden egyes funkcionális modul alapját képezi. A termék a következő funkcionális modulokra bontható, melyek együtt vagy akár külön-külön is rendelhetők: Táv- és csoportmunka támogatás A modul három alapvető funkcióra épül offline kapcsolattartás a csoporttagokkal és a partnerekkel Exchange alapú email szolgáltatás segítségével, Video konferencia rendszer az online tevékenységek támogatásához, vállalati Skype segítségével. A csoportmunka közös dokumentumainak elérése közös vagy személyes szerkesztés irodából vagy útközben, a SharePoint technológia segítségével kerül kialakításra. Együttműködés cégen kívüli személyekkel – Az Office 365 környezet rugalmas együttműködést biztosít külső személyekkel, ügyfelekkel való együttműködésre. Nagyméretű adat állományok megosztása ügyfelekkel FTP szerver kialakítása nélkül is lehetséges a SharePoint által biztosított, WEB böngészésnél használt egyszerű felület használatával. Munkafolyamat-irányítási megoldás (workflow) A csoportmunka megoldás Exchange és SharePoint alapszolgáltatásait kiegészítjük a vállalati folyamatok rendszer szintű lekövetésével. A folyamatok segítségével nyomon követhetők az adott tevékenység fázisai, mindig lekérdezhető, hogy éppen kinél tart a folyamat, a feladat elvégzésére automatikus email üzeneteket küld a rendszer az érintettek részére. Elektronikus iratkezelési megoldás SharePoint alapokon kialakítjuk az iratkezelési megoldást, melybe a legkülönbözőbb forrásokból kerülhetnek dokumentumok. Papír alapon érkezett anyagok szkennelt másolatának feltöltése, email üzenetek tárolás, munkafolyamtok eredményeinek megőrzése. A beérkezett anyagok, lehetőség szerint automatikusan, kategorizálásra kerülnek a rendszerben, valamint kézi beállításokra is lehetőség van. Az elemekhez hozzárendelhetők a címlistában szereplő cégek, személyek. Sokrétű keresési lehetőség és az előre kialakított nézetek segítségével nagyon gyorsan visszakereshetők a régebbi anyagok is a rendszerből. Tudásmenedzsment specializált megoldás A Microsoft keretrendszer üzleti elemző lehetőségeit kihasználva alakítjuk ki az adat elemzési folyamatokat és megjelenítési módozatokat. Az adat források lehetnek a rendszeren belüliek, valamint kapcsolódhatnak a vállalatnál meglévő más üzleti alkalmazások adatbázisaihoz is. Rendszer bevezetés A rendszer bevezetést az igényfelméréstől az üzleti folyamatok felmérésén keresztül a felhasználók számára nyújtott oktatásig, üzemeltetés támogatásig végig visszük.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban