Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Felhő alapú tudás és kompetencia menedzsment eszköz

(AR Tudásmenedzsment Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Amennyiben a Vállalkozz digitálisan projekt keretében történik a megrendelés, abban az esetben a telepített rendszer mellé csomagban digitális tananyagokat kínálunk (kötelező irodai képzések: tűz-munka- és egészségvédelem) témában.

Ára: 1 500 Ft (fő/év ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 1 350 Ft (fő/év ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Egyszerűen használatba vehető, felhőalapú tudás- és kompetencia menedzsment eszköz, amely alkalmas egy vállalat teljes képzési és teljesítmény értékelési rendszerének adminisztrálására.

Az általunk ajánlott felhőalapú rendszer moduláris felépítésű, funkcionalitása az igényeknek megfelelően bővíthető. A rendszer az alábbi funkciókat képes betölteni: HR funkciók: - elektronikus oktatási anyagok és vizsgák készítése, lebonyolítása és riportolása - tantermi képzések adminisztrálása, lebonyolítása és riportolása - kompetenciák kezelés és értékelése - 360 fokos értékelés támogatása Tudásmenedzsment funkciók: - szervezeti tudás szint felmérése és folyamatos karbantartása - szótárak, gyik-ek karbantartása - blog oldalak létrehozása - dokumentum tár Csoportmunka funkciók: - dokumentumok véleményezése - webkonferencia - dokumentum tár/megosztás - alapfokú projekt menedzsment támogatás A bevezetés során részletes igényfelmérést végeznek szakértő kollégáink, ennek eredménye a kész, a vállalati működésre szabott rendszer. Szakértőink részletes tréning program keretében mutatják be a rendszer használatát.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban