Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

BI / Üzleti intelligencia megoldás (Qlik Sense)

(ISYS-ON Informatikai Tanácsadó Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

csomagajánlat

A projektek előkészítéséhez ingyenes ajánlati felmérést biztosítunk. A licensz listaárából 5 % kedvezményt biztosítunk. Ingyenes letöltési lehetőséget és 1 hónap próbaidőszakot biztosítunk.

Ára: 3 038 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 2 886 100 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR)

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Qlik Sense egy szemléletében új, egyedi és innovatív kontrolling platform, mely lehetőséget nyújt az üzleti adatok interaktív és hatékony elemzésére. A döntéshozóknak olyan új eszközt biztosít, aminek segítségével a kontrolling hasznos része lesz a vállalatnak, amin keresztül felfedezheti lehetőségeit, erősségeit, gyengeségeit és így befolyásolhatja is azokat.

A Qlik Sense Business Discovery platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az adatok elemzése mellett, betekintést nyerhessenek az információk mögé és egyben felfedezhessék, hogyan lehet másképpen megoldani egy adott üzleti problémát. A Qlik Sense egyik megkülönböztető jellemzője, hogy Asszociatív Élményt nyújt a felhasználóinak, akik így nem csupán keresik a válaszokat, hanem a dinamikus kezelőfelületeken és a bármilyen eszközről kinyerhető elemzéseken keresztül váratlan tapasztalatokra tehetnek szert: • A felhasználók gondolkodásmódjának megfelelően működik. A Qlik Sense-sel könnyű és rugalmas a felfedezés. A felhasználó nincs keretek közé szorítva, nem kell alkalmazkodnia előre legyártott kezelőfelületekhez, meghatározott lefúrásokhoz, szabadon gondolkodhat, kutathat az adatok között és ezáltal hatékonyabban értékelheti az adott üzleti szituációt. A Qlik Sense segítségével láthatja a rejtett trendeket, miközben olyan felfedezéseket tehet, amit a piacon elérhető Business Intelligence rendszerek közül egyikkel sem ismerne fel. Új utakat mutat a döntéshozatalhoz. • A színek ereje. A Qlik Sense-sel szó szerint láthatóvá válnak az adatok közötti összefüggések, ahogyan az egymásra nem hatást gyakorló kapcsolatok is. A testre szabható, könnyen kezelhető, innovatív felületet a színek teszik tökéletessé, aminek a segítségével szinte kiugranak a válaszok a sorok közül. • Biztosítja a közvetett és közvetlen keresést. A Qlik Sense kereső segítségével a felhasználóknak elég egymás után beírni a keresett kifejezéseket, szavakat, akármilyen sorrendben, és máris kész, asszociatív keresési eredményeket kapnak kézhez. A globális kereső sávval akár az egész adatbázisra kiterjesztett keresés is megoldható, de adott esetben a kereső mezők és listák használatával ez egyénileg szűkíthetővé válik. Bizonyos esetekben ennél komplexebb megoldásra van szükség, így a Qlik Sense lehetővé teszi, hogy a közvetett és közvetlen keresési módot párhuzamosan is használhassa a felhasználó. Például, amennyiben egy értékesítőt szeretnénk megkeresni, azonban nem emlékszünk a nevére - csak bizonyos egyéb adatokra, úgymint, hogy az Északi régióban halat értékesít – az üzletkötők listáját szűkíthetjük a „hal” és az „Észak” szó megadásával egy olyan listára, amiből már tovább tudunk majd lépni. • Már a kérdés feltevése előtt tudja a választ. A felhasználók sokféleképpen tehetnek fel egy adott kérdést, tehetik ezt a keresőlisták segítségével, vagy például táblázatok, grafikonok, térképek alkalmazásával. A megadott feltételnek megfelelően a Qlik Sense azonnal leszűkíti az adatbázist, de nem korlátozza a további lehetőségeket. Eközben is folyamatosan lehet a mezőértékekre kattintva mélyebbre bontani az információkat, amik az éppen felmerülő kérdésekre adják majd meg a választ. A Qlik Sense alkalmazásával a felhasználók könnyen és gyorsan megtalálják az összefüggéseket és az adatok mögött rejlő hasznos tartalmakat.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban