Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Vectory ERP

(DIGISTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

A feltüntetett ár tájékoztató jellegű, mely a Vectory CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás Internetes értékesítés,, Elektronikus iratkezelés moduljainak licenc díjára vonatkozik, 18 felhasználóra. Érdeklődőinknek minden esetben, egyedi árajánlatot adunk!

Ára: 19 500 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 17 550 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

1

kereskedelem, gépjárműjavítás
Török Kft.

VECTORY, magyar fejlesztésű, komplex, integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) alapvető és specifikus megoldásokkal a webáruháztól a könyvelésig. Főbb moduljai: rendelés, készlet, számla, pénzügy, számvitel, kontrolling, EDI, webáruház, work-flow, CRM, szerviz, projekt, gyártás.

VECTORY ÉS EASY BUSINESS Vectory: egy szoftver Önökért, a vállalatuk igényeire szabva. A Vectory széles modulkínálatának és testreszabhatóságának köszönhetően alkalmas bármely területen működő vállalat számára, megkönnyítve a vállalat működtetését és ellenőrzését, mellyel lehetőséget biztosít, hogy a vezetők döntéseiket tényekre alapozva időben hozhassák meg. A rendszerek előnyei Hatékonyságnövelés A rendszerrel könnyedén feltárhatja a vállalatában rejlő lehetőségeket, felfedheti veszteséges ágazatait, termékeit, költséghatékonyabbá teheti cége működését, mérheti erőforrásai hatékonyságát. Hibamentes működtetés A villámgyors adatfelvitelt lehetővé tevő automatikus kitöltődésű mezők, a menetközben bővíthető kódszótárak és törzsállományok, a következetes funkciógombok és a felhasználónként definiálható gyorsbillentyűk lehetővé teszik a hatékony, gyors és hibamenetes munkát. Automatikus értesítés A rendszerhez kapcsolt E-mail és SMS küldő funkcióval azonnal értesülhet az Ön számára fontos határidőkről, eseményekről, így soha semmi nem maradhat figyelmen kívül, s időben be tud avatkozni a folyamatokba. Jogosultságkezelés A jogosultsági rendszer segítségével beállítható, hogy munkatársai személyre szabottan milyen információkat lássanak, milyen adatokat módosíthassanak, milyen funkciókat érhetnek el, így biztonságos a működés, és akár bizalmas információk is tárolhatók a rendszerben. Papírmentes működés A rendszerrel egyetlen gombnyomással lekérhető az összes vállalatára vonatkozó adat bármilyen összeállításban, így időt és pénzt is megtakarít, hiszen nem kell a kimutatások készítésével vesződnie, és megtakaríthatja nyomtatási költségei egy részét is. Jogszabálykövetés A rendszer teljes mértékben megfelel a törvényi előírásoknak és adatszolgáltatási kötelezettségeknek, továbbá a jogszabályok folyamatos nyomon követésével állandóan bővítjük legfrissebb verzióinkat. A VECTORY és az EASY BUSINESS– idegen hangzású nevük ellenére – teljes mértékben magyar termékek! Magyar nyelvű a súgó, a kezelői kézikönyv és az adatbázis dokumentációja, de többnyelvű használatra is alkalmasak! A rendszerek fejlesztői támogatását, egyedi illetve jogszabályváltozásból eredő fejlesztési igények figyelembevételét a magyar fejlesztőgárda összehasonlíthatatlanul rugalmasabban nyújtja, mint egy multinacionális szoftvercég. Fentiek alapján bátran állíthatjuk, hogy mind a VECTORY, mind az EASY BUSINESS a magyar szoftverpiacon kapható legkorszerűbb termékek közé tartoznak, a kiskereskedelemben, a nagykereskedelemben, és a termelésben érdekelt cégek és a nagy iratforgalmat bonyolító szervezetek ügyvitelében ideális eszközök lehetnek.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban