Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ERPorium vállalatirányítási rendszer

(IRODABERENDEZÉS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Partnereink egyedi igényeihez igazodva speciális, testre szabott csomagajánlatokat kínálunk, melyre kedvezményt is biztosítunk részükre.

Ára: 38 000 000 Ft (darab ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 36 100 000 Ft (darab ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Térinformatika (GIS) , Termékazonosítás (RFID)

Telepítés helye

Telepített szoftver

Komplex vállalatirányítási rendszer

A testre szabott és megfizethető vállalatirányítási rendszerek a vállalkozások életének és fejlődésének meghatározó motorja, ennek fényében cégünk a piac mindenkori igényeihez könnyen adaptálható és testre szabott megoldást kínál ügyfeleinek. Az ERPorium egy nagyszerűen skálázható, moduláris felépítésű, integrált vállalatirányítási rendszer, amely bármilyen méretű cégek informatikájához hatékony, komplex, gazdaságosan bevezethető és üzemeltető megoldásokat kínál a vállalatirányítás szinte minden területén. A rendszer bevezetésével ügyfeleink számára lehetőség nyílik a belső kommunikáció és információáramlás a táv- és csoportmunka rendszer optimalizálására, továbbá a pénzügyi, számviteli és üzleti tevékenységek egyszerűbb és kezelhetőbb használatára. Az ERPporium termékcsaládunkat folyamatosan fejlesztjük, ügyfeleink szabadon eldönthetik, hogy a rendszer moduljai közül melyekre van szükségük a cég mindennapos tevékenységének lebonyolításához. Célunk, hogy a jövőben is folyamatosan fejlesszük és megújítsuk ezen szoftvercsaládunkat, valamint hogy előtérbe helyezzük ügyfeleink folyamatosan gyarapodó igényeinek kiszolgálását.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban