Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Microsoft Dynamics NAV

(IT Sense Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A licencelés ,árazás és kedvezmény összefüggő kérdések. Az itt feltüntetett árak a belépő csomagra vonatkoznak. A licenc ár függ a lefedni kívánt igényektől, és a felhasználószámtól.
A licencelés lehet egyszeri beszerzés+követés vagy bérleti konstrukció.

Ára: 1 180 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 1 062 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

1

feldolgozóipar
Certa Kft.

A Microsoft Integrált Vállalatirányítási rendszere KKV szektorra szebva.

A középméretű szervezeteknek készült Microsoft Dynamics NAV 2017 gyorsan megvalósítható, egyszerűen konfigurálható és könnyedén használható, teljes körű vállalatirányítási (ERP) megoldást nyújt. A termék tervezése, fejlesztése, megvalósítása és kezelhetősége terén az innováció irányát már a kezdetektől fogva az egyszerűség határozta meg, ami a jövőben is a legfontosabb szempont marad. A Microsoft Dynamics NAV világszerte több mint egymillió felhasználóval rendelkezik, és több mint 40 különböző országnak megfelelő verzióban elérhető. A Microsoft Dynamics NAV segítségével az egyedi igényeknek megfelelő, a gyakorlatban is bizonyított ágazatspecifikus funkciók valósíthatók meg, még a legnagyobb mértékben specializált iparágak és szervezetek esetében is. Az eredmény egy olyan költséghatékony és átfogó ERP-szoftvermegoldás, amely pontosan igazodik cége egyedi követelményeihez, és amellyel munkatársai hatékonyabbá, vállalata pedig versenyképesebbé válhat.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban