Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Információbiztonsági tanácsadás, felkészítés

(GuLa Medic Sparks Kft)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

integrált irányítási rendszer kiépítése, illetve tanúsított rendszer kiépítése esetén vállalási árból 10%-ot biztosítunk a megbízás teljes időtartamára

Ára: 12 000 Ft (óradíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 10 800 Ft (óradíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

IT biztonsági tanácsadás, egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

humán-egészségügyi, szociális ellátás
Kenézy Gyula Kórház és Rednelőintézet
humán-egészségügyi, szociális ellátás
HQ LAB Egészségügyi Szolgáltató Kft
humán-egészségügyi, szociális ellátás
Corden International (Magyarország) Kft

Az informatikai biztonság csak része az információbiztonságnak. Ha informatikai biztonságról beszélünk, az alatt csak az elektronikus adatainkat értjük. Az információbiztonság az információ valamennyi formájának és állapotának védelmét célozza meg. Így az információbiztonságba tartozik pl. a cég fizikai környezetének elemzése, az irányítási folyamatainak átvizsgálása, értékleltár felállítása.

Az információ bármilyen formája és állapota vagyontárgy, amely hasonlóan más fontos üzleti vagyontárgyhoz, lényeges a cég üzletvitelhez és következésképp megfelelően védeni kell. Ez különösen fontos az egyre inkább egymással összekapcsolódó üzleti környezetben. Ennek a fokozódó összekapcsolódásnak a következtében az információ jelenleg fokozódó számú és szélesebb körű fenyegetésnek és sebezhetőségnek van kitéve. Az Információbiztonsági Rendszer segítséget nyújt, hogy a szervezetek megismerhessék az őket fenyegető kockázatokat, veszélyeket, hiányosságokat, hibákat, nyílt támadási felületeket, az azonosított és azokat elemezzék, a kapott eredmények alapján a megfelelő intézkedéseket realizálják, megelőzve a lehetséges veszteségek forrásainak kialakulását. A rendszer alkalmazása kiemelten ajánlott • mindenkinek, aki védeni akarja a cégére, a dolgozóira, a termékeire/szolgáltatásaira vonatkozó adatokat, emellett • adatkezeléssel foglalkozó cégek számára, • informatikai szolgáltató cégek számára, • szoftverfejlesztő cégek számára, • elektronikus kereskedelmet folytató cégek számára, • adatbázis szolgáltatásokat végző társaságoknak, • pénzügyi szervezetek számára, Vállaljuk igény szerint a Megrendelő számára információbiztonsági kockázatfelmérést, információbiztonsági, vagy integrált (minőségirányítás) irányítási rendszer kidolgozást, a szükséges helyszíni oktatások elvégzését, a rendszer üzemeltetését, tanúsíttatását. Munkánk során helyszíni helyzetfelmérést végzünk – bejárással, interjúkkal -, kidolgozzuk az információbiztonsági rendszer dokumentációját, elvégezzük a szükséges oktatásokat. A helyzetfelmérés során talált problémákra, észrevételekre megoldási javaslatot teszünk. Amennyiben a Megrendelő az információbiztonsági tanúsítvány megszerzése mellett dönt, felkészítjük a tanúsításra, segítünk megfelelő tanúsító céget találni és az eljárás során teljes körűen képviseljük a Megrendelőt. Amennyiben a Megrendelő a tanúsított biztonsági rendszer mellett dönt, tudnia kell, hogy a vállalási ár egy évre vonatkozik, azonban egy tanúsítási ciklus 3 évre vonatkozik. Vállalási árunk – mely 1 telephelyes, 10-15 fős, helybeli cégre vonatkozik -, tartalmaz két – előre egyeztetett időpontban történő - helyszíni megjelenést (helyzetfelmérés és a dokumentációs rendszer átadása), a dokumentációs háttér elkészítését, valamint a folyamatos rendelkezésre állást (telefonon és e-mail-en). A feltüntetett ár nem tartalmazza a kiszállási díjat (ezt két alkalommal számoljuk fel, 80 Ft/km) és a cégképviseletet a tanúsítás során (ez általában a vállalási ár 30%-a). Amennyiben a cég a tanúsítás mellett dönt, a tanúsító cég önálló árajánlatot ad, mely eddigi tapasztalat alapján a kiépítési/üzemeltetési ár fele. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, a szükséges paraméterek (dolgozói létszám, telephelyek száma, cég tevékenységének összetettsége) tisztázása után testreszabott részletes árajánlatot készítünk.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban