Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Internetes megjelenés (Vállalati portál)

(Adana Online Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A megadott díj egyszeri ingyenes igényfelmérést tartalmaz Megbízó telephelyén, továbbá kiszállási díjat sem számolunk fel, amennyiben a távolság kevesebb 50 km-nél.

A megadott ár egyszerű integrációt foglal magába cégünk CRM és Szolgáltatásmenedzsment moduljával, valamint legfeljebb 20 oldalt feltöltését tartalmazza legfeljebb két nyelven. A megadott díj nem tartalmazza az egyedi grafikai tervezés, tartalomírás, valamint a felhasznált képek, stock fotók díját. A díj nem tartalmazza a meglévőkön felüli új funkciók, elemek, folyamatok és nézetek fejlesztésének költségét.

Ára: 299 000 Ft (darab ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 284 050 Ft (darab ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Vállalati portál

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

területen kívüli szervezet
SINOL Magyarország Kft.
oktatás
Merényi & Társai Kft.
területen kívüli szervezet
ARAMIS PHARMA Gyógyszermarketing Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Modern, mobilképes, tartalommenedzsment rendszerrel ellátott vállalati portál - weboldal – elkészítése, amely mindenben megfelel a GINOP 3.2.2 pályázat által támasztott követelményeknek.

Modern, mobilképes vállalati portált - weboldalt – készítünk. Mivel a portált tartalommenedzsment rendszerre építjük fel, annak tartalmai egyszerűen, webes felületről gondozhatók informatikai ismeretek nélkül is. Az oldal rendelkezik jogosultságkezeléssel, így számos eltérő felhasználói szint alakítható ki egymástól eltérő jogosultságokkal. A weboldalra alapáron biztosítjuk legfeljebb 20 oldalnyi tartalom – alapadatok, hírek, termék- és szolgáltatási információk, FAQ bejegyzések, elektronikus dokumentumok – feltöltését, legfeljebb 2 nyelven. A weboldalon a következő funkciók érhetők el alapkiépítésben: tartalmi oldalak (pl. cég alapadatok, elérhetőségek) feltöltési lehetősége; bejegyzések (pl. hírek) feltöltési lehetősége; munkatársak feltöltése; ügyfelek/referenciák feltöltése; rólunk mondták bejegyzések feltöltése; GYIK/FAQ modul; elektronikus dokumentumok feltöltése; termékadatok feltöltése; képgaléria; űrlapok. Az elkészült webodlal többnyelvű, új nyelvek felvitele a felületről biztosított, külön programozási ismeretek nélkül. A weboldal kapcsán rendkívül széles körű látogatási statisztikát és eseménykövetést biztosítunk a Google Analytics és Tag Manager szolgáltatásai segítségével. A megadott díj egyszeri ingyenes igényfelmérést tartalmaz Megbízó telephelyén, továbbá kiszállási díjat sem számolunk fel, amennyiben a távolság kevesebb 50 km-nél. Cégünk AMIO CRM és Szolgáltatásmenedzsment moduljának együttes megrendelése esetén a weboldalhoz egyszerű integrációt biztosítunk. A megadott díj nem tartalmazza az egyedi grafikai tervezés, tartalomírás, valamint a felhasznált képek, stock fotók díját. A díj nem tartalmazza a meglévőkön felüli új funkciók, elemek, folyamatok és nézetek fejlesztésének költségét.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban