Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

deep.erp

(Karádi Rendszerház Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Csomagajánlat: a feltűntetett ár egy alapcsomag ára, mely 5 usert és standard funkcionalitást tartalmaz. A termék moduláris felépítéséből adódóan a végleges árat az Ügyfél igény határozza meg. Többletszolgáltatás: A végleges árajánlat előtt kedvezményes üzleti folyamatátvilágítás és dokumentálás, melyet a Karádi Rendszerház 25 éves tapasztalattal rendelkező vezető tervezői végzik.

Ára: 2 600 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 2 470 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Referenciák

3

szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás
ACCENT HOTEL MANAGEMENT KFT.
információ, kommunikáció
TV2 Média Csoport Zrt.
egyéb szolgáltatás
Omixon Biocomputing Kft.

A deep.erp vállalatirányítási rendszer (ERP) segítségével mostantól 360°-os képet kaphat vállalkozása működéséről. Azonnal és könnyedén hozzáférhet adataihoz, hiszen egy rendszerben láthatja azokat a készletgazdálkodástól, az értékesítésen át egészen a főkönyvig. A rendszerből gyorsan és könnyedén elkészíthető riportok segítségével, valós idejű információkat kaphat vállalkozásáról.

A deep.erp egy magyar fejlesztésű, középvállalatoknak szánt komplex vállalatirányítási rendszer. A fejlesztő cég több mint 20 éves ügyviteli piaci múltja garantálja a rendszer naprakész törvényi megfelelését. A deep.erp kezelőfelület a Microsoft sztenderdjeit követi, így aki a Microsoft Office termékeit rutinszerűen használja, az a deep.erp rendszert is könnyedén fogja elsajátítani. A rendszer moduláris felépítésű. A modul palettán a kereskedelemi modul, a készletgazdálkodás, a főkönyv és pénzügy, tárgyi eszköz nyilvántartás is megtalálható. A deep.erp hatékonyan igazodik az ügyfelek igényeihez és méretéhez. Az adat feldolgozási logikában a klasszikus számviteli modellt követi: a felhasználók feladata a bizonylatok rögzítése, a rendszer pedig gondoskodik arról, hogy a bizonylatok a megfelelő analitikákba eljussanak (ÁFA analitika, készlet analitika, főkönyvi analitika, követelések és kötelezettségek). A vállalatok egyre növekvő adat elemzési igényeire a deep.erp egy 20 dimenzióból álló, részben automatizált és részben manuális rögzítésű dimenzió rendszerrel ad hatékony megoldást. A rendszer kezelőfelülete többnyelvű. A magyar mellett jelenleg az angol nyelv választható. A nyelv megvál-toztatásával a rendszer riportjai és jelentései is automatikusan nyelvet váltanak. A rendszer mögötti korszerű technológia biztosítja, hogy a bevezetés során a felhasználók testreszabási igényeit hatékonyan, paraméterezéssel lehessen megvalósítani, ezzel is minimalizálva a bevezetések kockázatát (és nem utolsó sorban a költségeit). A deep.erp-ben rögzített adatokat és információkat a Postgre SQL ingyenes adatbázis kezelő rendszer biztosítja, ezzel is csökkentve a rendszer bekerülési költségeit.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban