Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Elektronikus lopásmegelőzési rendszer

(Computer és Vonalkód Technika Bt)

Fő kategória: Hardver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Megrendelt áruvédelmi rendszer esetén 1000 db öntapadós áruvédelmi címke ingyen. Többletszolgáltatásként vállaljuk a rendszerek kedvezményes telepítését, távfelügyeletét.
Csomagajánlat keretében, mely áruvédelmi rendszer + deaktiváló elektronika + címkeoldó mágnes + 1000 db kemyény címke egyidejű megvásárlását jelent a kedvezményünk mértéke 8%.

Ára: 199 000 Ft (darab ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 189 050 Ft (darab ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Egyéb

Referenciák

1

kereskedelem, gépjárműjavítás
Sali-Ker Kft

Amersec digitális lopásmegelőző rendszer. Kereskedelmi egységek részére nyújt hatékony védelmet az értékesítési pont végén a bolti lopások megelőzésében.

Amersec digitális lopásmegelőző rendszer. Kereskedelmi egységek részére nyújt hatékony védelmet az értékesítési pont végén a bolti lopások megelőzésében. A legmodernebb digitális jelfeldolgozás, öntapadós és kemény címkék használata. Élelmiszer, barkács, drogéria, ruházati, sport üzletekben bizonyítja hatékonyságát. A legmodernebb Next Generation antennák távolról menedzselhető verzióban is hozzáférhetőek, melyeknek nagy előnye, hogy időt és költséget takarít meg a vállakozás számára az esetleges beállítások változtatása esetén. Időszaki akciók sikerességének mérésére, bolti vevőforgalom, vevőszokások mér- érésére is kiválló eszköz, a beépített, számítógéppel összeköthető digitális vevőszámláló berendezés. A fő előnye a vállalkozások számára a profit megtartása a lopások és annak kísérletenek drasztikus csökkentésével. Megtérülési ideje gyors.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

kereskedelem, gépjárműjavítás

Kérdések a termékkel kacsolatban