Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

NextStep Kereskedelmi és Ügyviteli alapcsomag

(PmCode Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A Modern Vállalkozások Programja projekt keretein belül történő szoftver licence vásárlás esetén rendszer alapárából 16%-os kedvezmény érvényesíthető.

Ára: 5 500 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 4 620 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

4

kereskedelem, gépjárműjavítás
RECHNEN Hegesztőház Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
SIRACUSA KFT.
feldolgozóipar
Szerencsi Bonbon Kft.
egyéb szolgáltatás
Nyírvet-Háza Kft. - Barzó Állatgyógyászati Centrum

A NextStep Kereskedelmi és Ügyviteli rendszer felhasználóbarát, könnyen kezelhető rendszer, mely rugalmas funkcionalitással rendelkezik. A rendszer moduláris felépítésű, de komplex módon képes kezelni több, összetett üzleti folyamatot is. Több funkcionális célterületet magába foglalhat de egy célterület funkciójának megvalósítására is alkalmas.

A PmCode Kft. által fejlesztett NextStep Kereskedelmi és Ügyviteli szoftverrendszer alapcsomaghoz válaszható modulcsoportjai: Vállalati CRM értékesítési terület - Központi törzsadatkezelés, forgalmi adatintegrálás - Kedvezmények, kedvezményrendszerek figyelése - Árajánlat készítés - Vevői megrendelések nyilvántartása - Díjbekérők készítése - Szállítólevelek - Számlázás (előlegszámlák kezelése) - Elektronikus számlázási lehetőség - Ügyfélkapcsolat kezelés (CRM) A kereskedelmi folyamatokat támogató rendszermodul az integráltságnak köszönhetően felgyorsítja és egyszerűvé teszi a vállalkozás értékesítési üzleti folyamatát. Hatására növelhető az ügyfél elégedettség, a pontos és gyors kiszolgálás. Kontrolling és döntéstámogatás - Vezetői információs rendszer - Áruforgalmi elemzések - Rendszerhasználati jogosultságok A kontrolling riportok nagymértékben segítik a cégvezetés munkáját, gyorsabbá és hatékonyabbá téve ezáltal a döntéshozatalt. Koordinálható a munkafolyamathoz való jogosultsági hozzáférés a rendszeren belül. Beszerzés és logisztika - Központi készletgazdálkodás - Raktárkészlet kezelés (több raktár kezelése) - Szavatossági idős (egyedi azonosítós készletnyilvántartás) - Vonalkódos terméknyilvántartás - Leltár - Szállítói rendelések kezelése A rendszer integráltságát kihasználva a kereskedelmi folyamatok folytonos elemzésével hatékony és megalapozott döntések hozhatók a készletgazdálkodás terén. Optimalizálhatók a készletek, pontos információk birtokában egyszerűen kezelhetők a szállítói rendelések. A pontos készletnyilvántartás eredményeként az egyedi azonosítóval rendelkező termékek árumozgása nyomon követhető a beszerzéstől az értékesítésig. A számítógépes leltározás jelentős időmegtakarítást eredményez a folyamat során. Pénzügyi, számviteli terület - Tárgyi eszköz nyilvántartás - Pénzügyi jogcímek, árfolyamok, késedelmi kamatok kezelése - Pénztárak kezelése - Beérkezett számlák kezelése - Banki adatok nyilvántartása - Folyószámla, szállítói, vevői analitikák lekérdezése - ÁFA analitika (bevallások előkészítése) - Vegyes könyvelési tételek rögzítése, analitikája - Könyvelési törzsadatok, paraméterek kezelése - Kettős könyvvitel - Könyvvizsgálói jelentéshez audit.xml készítés - Mérleg-, eredménykimutatás A rövid és hosszabb távú likviditási tervekhez rendelkezésre állnak az analitikus kimutatások kintlévőségekről, tartozásokról. Biztosított a tárgyi eszköz nyilvántartás és értékelés. „Könyvvizsgálóbarát szoftver” minősítéssel rendelkezik a rendszer. Lehetőség van minden bizonylat eredeti dokumentumának csatolására az analitikába rögzítés helyén és idejében. További modulokkal bővíthető a rendszer: pl. dokumentumkezelés – eredeti bizonylatok elektronikus tárolása. Adatkapcsolati lehetőség interfész segítségével webáruházi rendszerekhez. Az adatszinkronizáció időzítése felhasználó által paraméterezhető. A rendszer utólagosan is bővíthető bármikor további programmodulokkal.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban