Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

CKB4 Integrált biztosításközvetítői rendszer

(SK Trend Kereskedelmi és Szolgáltató Informatikai Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

próbaidőszak (min. 2 hónap)

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A kedvezmény mértéke függ az igénybe vett szolgáltatások összetettségétől, a megrendelt egyedi fejlesztések díjától, a felhasználók számától és az egyéb SK Trend által forgalmazott szoftverek igénybevételétől.

Ára: 100 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 95 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Elektronikus fizetés , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

pénzügyi, biztosítási tevékenység
Eurorisk Biztosítási Alkusz Kft.
pénzügyi, biztosítási tevékenység
MPM Biztosítási Alkusz Kft.
pénzügyi, biztosítási tevékenység
PARAGON Biztosítási Alkusz kft.

A CKB4 rendszer a magyar biztosításközvetítői szektor piacvezető terméke, amelyeket több mint 200 biztosításközvetítő cég használ. Partnereink által a CKB4 rendszerben megkötött szerződések száma meghaladja a havi 20.000 darabot. A rendszer 26 biztosítótársaság 173 módozatát tarifálja, és készít ezek alapján a szerződéseket.

A CKB4 rendszer a magyar biztosításközvetítői szektor piacvezető terméke. Jelenleg 21 különböző verziója érhető el, amelyeket több mint 230 biztosításközvetítő cég használ nagy megelégedéssel. Partnereink által a CKB4 rendszerben megkötött szerződések száma meghaladja a havi 20.000 darabot. A rendszer 26 biztosítótársaság 173 módozatát tarifálja, és készít ezek alapján szerződéseket. A fejlődés és a fejlesztés megállíthatatlan. A termék- és szolgáltatási kör, illetve a rendszer funkcionalitása folyamatosan bővül. Használatával jelentősen csökken az adminisztrációra fordított időd. Gyorsabban, kényelmesebben, pontosabban tudsz dolgozni, ezáltal több figyelmet fordíthatsz ügyfeleid igényeire. Egységnyi idő alatt több feladatot tudsz elvégezni, ezáltal növekszik a hatékonyságod és magasabb jövedelemhez jutsz. Cégvezetőként pedig olyan nélkülözhetetlen elemzéseket kapsz, amelyek ismeretében nagymértékben növelheted a céged jövedelmezőségét.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

pénzügyi, biztosítási tevékenység

Kérdések a termékkel kacsolatban