Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

CMS magyar nyelvű portál szoftvercsomag

(ELME-PROJEKT Oktatási és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

csomagajánlat

Az első rendelés esetén 10% kedvezményt ad cégünk annak a megrendelőnek aki változtatás nélkül fogadja el a CMS szoftverünk funkcionalitását, és legalább 2 másik felhő alapú szoftverünket is megrendeli. Több rendszer (és több felhasználó esetén) megrendelése esetén csoportos kedvezményt ad cégünk.

Ára: 160 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 144 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Vállalati portál

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

kereskedelem, gépjárműjavítás
WTT Kft.
területen kívüli szervezet
Nagyvarsány Községi Önkormányzat
szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás
Krajecz Tamás egyéni vállalkozó

Alap funkciókat tartalmazó vállalati portál, mellyel a felhasználó gyorsan és könnyen mindössze szövegszerkesztői ismeretek segítségével tudja a honlap tartalmát módosítani, aktualizálni.

Alap funkciókat tartalmazó vállalati portál, mellyel a felhasználó gyorsan és könnyen mindössze szövegszerkesztői ismeretek segítségével tudja a honlap tartalmát módosítani, aktualizálni. A CMS rendszer az alábbi funkciókat tartalmazza: 2 db grafikai terv, Ajánlatkérő modul, Tartalomkezelő modul, GYIK (Gyakran Istmételt Kérdések) modul, Hírek modul, Jogosultságkezelés, Képgaléria modul, Alap keresőoptimalizálás, Statisztika (Google analytics) A vállalti portál funkciói: - Cég alapadatok szerepeltetése a portálon Célja a bizalom növelése a partnerek felé, az adatok egyszerűbb elérhetőségének biztosítása. Legalább az alábbi információknak szerepelniük kell a portálon: - cégadatok (cégnév, székhely, adószám, regisztrációs szám); - tulajdonosok megnevezése; - cégképviselő megnevezése; - elérhetőségek (telephelyek, telefon és email). - Rólunk írták / Hírek Célja az ügyfelek, partnerek bizalmának növelése a cég értékeinek, sikereinek kommunikálása. A céggel kapcsolatban megjelent/közzétett hírek, saját tájékoztatók legalább havi rendszerességgel frissítve. - Tartalom menedzsment (CMS) Célja a weblap karbantarthatóságának egyszerűsítése, karbantartási költségeinek csökkentése. A rendszer tegye lehetővé az adminisztrátornak (cég egy munkatársa) a tartalmi elemek külső segítség nélküli szerkeszthetőségét, azaz biztosítson lehetőséget tartalomszerkesztésre a programkód módosítása nélkül. - Többnyelvűség Célja az esetleges külföldi célközönség megtalálásának elősegítése, egyszerűen karbantartható, fejleszthető módon. A portálnak alkalmasnak kell lennie egy egyszerű, gyors nyelvbővítésre oly módon, hogy az ne újraprogramozással jöjjön létre, hanem lehetőséget adjon csak az adott kifejezések (szavak, mondatok, bekezdések, vezérlő felületek) új nyelven történő megadására. A portálnak legalább 2 nyelv kezelését lehetővé kell tennie, az új nyelvek hozzáadását a felhasználóknak a programozók közreműködése nélkül meg kell tudnia oldani. - Jogosultság kezelés Célja a portál biztonságának növelése, lehetőség teremtése a külső és belső funkciók elhatárolására. A portál tegye lehetővé a jogosultságkezelést a felhasználók azonosításával és a különböző portálfunkciók elérhetőségének jogosultsághoz rendelésével. Legalább háromszintű jogosultsági rendszernek kell működnie: Ą külső látogató: csak böngészés; ¥ vállalati felhasználók: legalább két jogosultsági kategóriában ¥ el kell különíteni a megváltoztatható tartalom körét. - Elektronikus dokumentum elérési lehetőség Célja az üzleti kommunikáció egyszerűsítésével, gyorsításával az értékesítés fokozása. A portálnak lehetőséget kell adnia a partnerekkel és/vagy ügyfelekkel történő elektronikus kapcsolattartásra oly módon, hogy a számukra a megrendeléshez, szerződéskötéshez, visszajelzések megadásához releváns dokumentumok/formanyomtatványok/felületek elérhetőek legyenek elektronikus formában. Az elérhetőséget vagy a portálon kitölthető felülettel, vagy letölthető elektronikus dokumentumokkal kell biztosítani.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban