Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Eset Endpoint Security

(AZ-LAND KFT)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

csomagajánlat

10% kedvezmény az aktuális listaárból. 2 év vásárlása esetén 25%, 3 év vásárlása esetén 30% kedvezmény. Több licencnél vásárlása esetén újabb kedvezmények.

Ára: 13 592 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 12 232,80 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

vírusvédelem, biztonságtechnikai célszoftver

Telepítés helye

Telepített szoftver

ESET Endpoint Security – ez egy újszerű megoldást jelentő integrált biztonsági programcsomag. A ThreatSense® keresőmotor legújabb, a Személyi tűzfal és a Levélszemétszűrő modullal kombinált verziója gyorsan és megbízhatóan védi számítógépét. Az eredmény egy olyan intelligens rendszer, amely szünet nélkül figyeli a számítógépet veszélyeztető támadási kísérleteket és kártevő szoftvereket.

Az ESET Endpoint Security egy teljes körű biztonsági termék, amely minimális rendszerterhelés mellett kínál maximális védelmet. Korszerű technológiánk a mesterséges intelligencián alapuló elemző algoritmusok segítségével képes kivédeni a vírusok, kémprogramok, trójaiak, férgek, kéretlen reklámprogramok, rootkitek és más károkozók támadását anélkül, hogy visszafogná a rendszer teljesítményét vagy zavarná a számítógép működését. Újratervezett felhasználói felület Vírus- és kémprogramvédelem Rendszeres frissítések ESET LiveGrid® (Felhőalapú megbízhatóság) Eszközfelügyelet Behatolásmegelőző rendszer Játékos üzemmód Netbank- és tranzakcióvédelem Hálózati definíciók támogatása Intelligens tűzfal ESET Levélszemétszűrő ESET Lopásvédelem Szülői felügyelet - Exploit blokkoló Az egyre korszerűbb és hatékonyabb vírusirtók mellett a kártevők készítői egyre inkább a számítógépek sebezhetőségeit támadják, hogy megkerüljék a vírusvédőt. Ezt a tendenciát kezeli az Exploit blokkoló, amely a számítógépeken futó, általánosan elterjedt programok (Java, Böngészők, Flash Player, Acrobat Reader stb.) sebezhetőségeit célzó kártevőket akadályozza meg káros hatásuk kifejtésében. Az Exploit blokkoló kiemelt figyelmet fordít a leggyakrabban előforduló, a Java sebezhetőségeit támadó kártevőkre. - Adathalászat elleni védelem Az online fizetés elterjedésével egyre több olyan rosszindulatú oldal jelent meg, amelyek érzékeny személyes adataink és bankkártya számunk megszerzését célozza meg. Ezek hatékony kiszűrésére fejlesztette ki az ESET az adathalászat elleni modulját, hogy biztonságosan intézhessük online pénzügyeinket.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban