Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Corvex Finance pénzügyi és számviteli rendszer

(Corvex Üzleti Megoldások Zártkörűen Működő Részvénytársaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A licenszdíj tartalmaz 1 felhasználói hozzáférést a teljes funkcionalitáshoz, a további felhasználók vásárlása esetén kedvezményes licensz díjak kerülnek elszámolásra.
A kedvezményhez tartozó többletszolgáltatás: Ingyenes szoftverbemutató az érdeklődő telephelyén.

Ára: 750 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 675 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Pénzügy és számvitel, Elektronikus iratkezelés , Elektronikus fizetés

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Finance a pénzügyi feladatokat, a folyószámla-kezelést, a könyvelést, a befektetett eszköz modult, a termelés kiértékelését, elszámolását, és a kontrolling feladatokat foglalja magába, mindezt a termelésirányítási folyamatok adatainak és funkcionalitásának teljes integrálásával.

A Finance a magyar jogszabályoknak megfelelő pénzügyi és számviteli rendszer, amely a termelő vállalatok egyedi üzleti folyamatait és készletgazdálkodását is kiválóan kezeli. Mindemellett teljesértékű könyvelői rendszer önköltségszámítási és kontrolling modullal is rendelkezik. A Finance rendszer általános jellemzőihez tartoznak a különböző funkciók különböző felhasználókhoz történő hozzárendelési lehetősége, vagy a Bizonylatok azonosítóképzési szabályainak szabad beállítási lehetősége. Továbbá a lehetőség van a Felhasználó által definiálható szűrők létrehozására, a főkönyvi számla – ellenszámla-párok egyértelmű összerendelése. A rendszerben könnyen visszakereshető dokumentumok, rendelkezik archiválási leehetőséggel, Excel kapcsolattal és paraméterezhető adatimport és – export lehetőségekkel. A kontrolling modul biztosítja a kalkulációs egységenkénti (cikk, cikkcsoport, gyártási rendelés, sorozat, stb.) utókalkulációt, az elő-, valamint az utókalkuláció adatainak összehasonlítását, a költségek különböző vetítési alapok alapján történő felosztását, költség-átterheléseket. Tehát az önköltségszámítás eredményeképpen meghatározott tényleges önköltségi ár a nyilvántartási árral, még az ajánlati kalkuláció, a normatív kalkuláció költségelemei az utókalkuláció eredményével vethető össze.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban