Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

IMX-DOK

(infoMátrix Informatika Fejlesztő és Szolgáltató Zártkörűen üzemelő RT.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

többletszolgáltatás

Minimum egy éves megrendelés esetén 2 hónap ingyenes időszakot biztosítunk. További kedvezményként biztosítjuk a szoftver bevezetéshez kapcsolódó felmérés ingyenes elvégzését 2 óra időtartamban. (A kiszállási díjat a kedvezmény nem foglalja magába.) A feltüntetett ár maximum 5 egyidejű felhasználóra (user) vonatkozik. Több user igénylése esetén az ár további egyeztetés kérdése.

Ára: 19 600 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Az IMX-DOK rendszerezi ügyfeleit, a velük kapcsolatos teendőket és dokumentumokat. A digitálisan tárolt iratok mindenhonnan elérhetők.

Az IMX-DOK segíti a napi ügyfélkapcsolatok menedzselését, az ügyfelekkel kapcsolatos legfontosabb információk beszerzését, rögzítését. Egyénileg paraméterezhető a partner megtekintő ablak, így minden felhasználó azokat a komponenseket teszi a képernyőre, ami a tevékenységét legjobban támogatja. Lehetővé teszi minden egyes feladathoz tetszőleges elektronikus dokumentum csatolását, valamint a csatolt dokumentumok központi helyre történő letárolását. A dokumentumok egérrel húzhatók át akár az e-mail mellékletből is, így kezelése egyszerű. A dokumentumok tárolása bármilyen felhő alapú tároló helyen lehetséges, így a jogosultak számára a világ minden részéről elérhető. A projekthez kapcsolódóan lehetőség van konkrét feladatok, dokumentumok megadására. A projektek életútja végigvezethető a rendszeren, a konkrét kereskedelmi lehetőségtől a különböző aktivitásokon keresztül a lezárásig. Lehetőség nyílik arra is, hogy kereskedelmi ügyleteink folyamatbeli állapotváltozásait követni lehessen különböző aspektusokból. A feladatkezelő segít a munkatársak teljesítményének értékelésében és abban, hogy ne kallódjanak el a feladatok. Az IMX-DOK modul integrálható az infoMátrix® szoftver egyéb moduljaihoz. Az IMX-DOK alapára 5 konkurens user egyidejű kiszolgálását foglalja magába. A userek számának függvényében az ár változik. A DEMO verzió letöltése érdekében kérem keresse ügyfélszolgálatunkat a 06 1 222 5479 számon.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban