Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

SAP Bussines One Vállalatirányítási rendszer

(Grepton Informatikai Zrt.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A licence díjból 10 % kedvezmény / felhasználó/ hó

Ára: 13 900 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 12 510 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Az SAP Business One integráltnemzetközi ügyviteli rendszer kifejezetten KKV szektor vállalatai számára kínál gyors és hatékony üzleti megoldásokat. A gyártástól a logisztikai feladatokon át a pénzügy-számvitel területén nyújt egységes könnyen kezelhető, korszerű folyamatkezelést. Azonnali és átlátható tájékoztatást kap a felhasználó cége üzleti mutatóiról.

Az SAP Business One integráltnemzetközi ügyviteli rendszer kifejezetten KKV szektor vállalatai számára kínál gyors és hatékony üzleti megoldásokat. A gyártástól a logisztikai feladatokon át a pénzügy-számvitel területén nyújt egységes könnyen kezelhető, korszerű folyamatkezelést. Azonnali és átlátható tájékoztatást kap a felhasználó cége üzleti mutatóiról. Az SAP Business One segítségével a cég megbízhatóan, egészségesen működik, a szoftver a különböző munkafolyamatok között összhangot teremt. Kevesebb ellenőrzés szükséges, és így vezetői kapacitás szabadul fel az innovációra. Az SAP Business One hatékonyabbá teszi mind a cég belső folyamatait, mind külső kapcsolódásait, egyfajta katalizátorként segíti a vállalat növekedését és az eredmény növelését. Az SAP Business One által kínált főbb üzleti előnyök:  Fokozott termelékenység: A könnyen érthető, intuitív felhasználói felü¬let segítségével gyors és hatékony a munkavégzés.  Gyorsabb és jobb üzleti döntések:- A vezetők gyorsan és hatékonyan hozzájutnak vállalkozásuk minden területének stratégiai információihoz, így a lehető legjobb és tényeken elemzéseken alapuló döntéseket tudják meghozni.  Megbízható bővíthetőség: A rugalmas beállítási, bővítési technológia következtében adott a gyors módosítás és alkalmazkodás lehetősége, illeszkedve a vállalkozás belső és környezeti változásaihoz.  Globális elérhetőség: Az üzleti tranzakciók több pénznemben bonyolíthatók és több pénznemben elemezhetők.  Költségfigyelés: Hatékony költség¬szint figyelést, ellenőrzést biztosít a dolgozói termelékenység emelésé¬vel, a szállítók közötti kommunikáció javulásával és a műveletek hatékony¬ságának fokozásával.  Magasabb bevétel: Mivel a rend¬szerben mindenütt gyorsan és egyszerűen lehet hozzáférni a valós idejű információkhoz, így az üzleti lehetőségek jobban felismerhetők, az új termék piacra lépése gyorsabb. Az ügyféltámogatás és a szerviz színvo¬nalának emelkedése további üzletépí¬tést tesz lehetővé.  Értékesítési lehetőségek kezelése: Az SAP Business One fontos eszközöket biztosít a vállalatoknak az értékesítési lehetőségek kezelésére, egyebek mellett teljes körű bizonylat, ügyfél vagy akár értékesítői szinten monitorozza a nyereségtartalmakat, továbbá cikk, raktár vagy akár régió szinten a készletszinteket illetve azok alakulásait is.  Gyártás támogatása: A program segítségével költséghatékony, tervezhető gyártásvezérlés valósítható meg.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban

Tisztelt Grepton Zrt! Érdekelne, hogy a fentebbi felhasználói díjon kívül terheli-e vállalkozásunkat egyéb összeg? Köszönöm!