Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

BusinessFlex

(LogControl Szoftverfejlesztő Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A szoftverünk modulrendszerű, az alapáron kívül a kért modulokból áll össze. Csomagajánlatunk is van, illetve több modul választása esetén egyedi engedményt adunk. Mindenképpen keressen meg minket személyre szabott ajánlaért.

Ára: 4 800 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 4 320 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR)

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

2

építőipar
Columbus Klíma Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
Baromfiudvar 2002 Kft.

A BusinessFlex szoftvercsomag, egy több mint húsz éve folyamatosan fejlődő megoldás, amely a cégvezetés számára nyújt döntéstámogató információkat. Bármilyen vállalatirányítási rendszerhez könnyen illeszthető, használatával és a kapcsolódó módszertan elsajátításával céges folyamatait hatékonyabbá teheti, optimalizálhatja működését és minden területen költséget takaríthat meg.

BusinessFlex A BusinessFlex szoftvercsomag, egy több mint húsz éve folyamatosan fejlődő megoldás, amely a cégvezetés számára nyújt döntéstámogató információkat. Bármilyen vállalatirányítási rendszerhez könnyen illeszthető, használatával és a kapcsolódó módszertan elsajátításával céges folyamatait hatékonyabbá teheti, optimalizálhatja működését és minden területen költséget takaríthat meg. A megoldásunk segít abban, hogy Ön maximálisan kiaknázhassa a cégében rejlő lehetőségeket, növelje cége teljesítményét, versenyképességét és a legnagyobb nyereséget érje el. A BusinessFlex és az erp rendszerek kapcsolata Fontos tudni, hogy a BusinessFlex szoftver egy logisztikai kontrolling és döntéstámogatás szoftver, nem pedig vállalatiránytási rendszer! Tehát BusinessFlex ≠ ERP! A szoftver bármilyen ERP rendszerhez képes kapcsolódni, onnan átvenni a szükséges adatokat, azok alapján analaíziseket, elemzéseket végezni az adatok alapján és ezeknek az eredményeknek a felhasználásával támogatni a vezetői döntések meghozatalát. Tehát szoftverünk ERP rendszerektől független, azokból az adatokat veszi át és önálló elemzési szoftverként funkcionál. Miért kell az erp rendszerek mellé üzleti intelligencia? A munkánk során kidolgoztunk egy modellt, amely (nemzetközi, elsősorban németországi, svájci partnereink eredményességére hivatkozva) európai szinten egyedülálló flexibilitást eredményez. A lényege az, hogy azok az elemzések, amelyekkel a cégek adatait kiértékeljük, egymásba ágyazhatóak. Ez azt jelenti, hogy az egyes analízisek eredményei során kialakult adathalmaz egy másik analízis kiinduló alapadataként felhasználható, illetve ezzel párhuzamosan két vagy több analízis eredménye egyetlen halmazba rendelhető. Ezzel elérhető az, hogy amíg a vállalatok jelenlegi RP rendszereikkel képesek ugyan jelentéseket létrehozni és azokat megjeleníteni, ám erre a flexibilis adathasználatra nem. Az ERP rendszerekhez adott statikus report-generator eszközök jóval elmaradnak a BusinessFlex dinamikus rendszerétől. Ezzel tudtuk elérni, hogy számos olyan ügyfelünk található referenciáink között, akik az ERP rendszerek robosztus, ám kevésbé flexibilis szerkezete miatt a mi megoldásunkat használják.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban