Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

EnWizard®2 ELEMZÉSI és VEZETŐI MODUL

(Innotransz Mérnöki Iroda Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Az EnWizard®2 teljes szoftver megvásárlás esetén kap 5 % kedvezményt.
Az EnWizard®2 vállalatirányítási ( ERP) szoftver, ezért a szoftver többi Moduljának megvásárlása is igen ajánlható, mivel a szoftver képességei /funkcionális lehetőségei így használhatók ki. Az további modulok:
• ALAPMODUL és CRM MODUL
• VÁLLALTIRÁNYÍTÁSI MODUL
• GAZDASÁGI MODUL
• ÜGYVITELI MODUL

Ára: 1 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 950 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Pénzügy és számvitel, Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Telepített szoftver

Az ELEMZÉSI MODUL használatával az eseményadatok elemezhetők. Elkészíthetők a jogszabályban előírt jelentések. A VEZETŐI MODUL használatával az elemzéseken túlmenően a feladatmenedzsment funkció használható.

ELEMZÉSI MODUL Hulladék adatok tetszőleges dátumközre történő lekérdezése és összesítése tetszőleges szempont szerint beszállításra, kiszállításra, készletre, mérlegre és megjelenítése numerikusan és grafikusan. Hulladék bejelentések elkészítése papír alapon és fájl formában a forgalmi adatok alapján (beszállítás, kezelések és kiszállítások alapján) negyedéves, éves: HIR főlap, HIR-1, HIR-2, HIR-3, HIR-4,HIR-(E)-PRTR lapok. Fémtörvény szerinti napi jelentések készítése. Fémtörvény szerinti havi jelentések készítése. Anyagkísérő okmányok felhasznált számainak jelentése. Jelentések készítésének támogatása: termékdíjas ügyek, export statisztikai jelentés. Tömegeltérések kezelése. ELÁBÉ kezelése. VEZETŐI MODUL A feladatok mennyiségi és pénzügyi teljesülésének nyomon követése és összehasonlítása a terv adatokkal. Időszakonként összegzett adatok lekérdezése és megjelenítése numerikusan és grafikusan. Hulladék mennységek, árbevételének és költségeinek tervezése numerikusan és grafikusan. Hulladék mennységek, árbevételének és költségeinek terv – tény elemzése numerikusan és grafikusan. Pénzügyi Cash flow elemzése. Automatikus határidő figyelés és napi figyelmeztetés. Feladat menedzsment: az egyes feladatok a rendszerbe beírva megcímezhetők az egyes feladat elvégzők részére határidő megadásával. A feladatok megvalósulása nyomon követhető. Kintlévőségek adatainak kezelése. Éves beszámolók (mérlegek és eredmény kimutatások) előállítása a főkönyvi számla tételei alapján. Minden mérleg és/vagy eredmény sorhoz főkönyvi számlaszámot lehet hozzárendelni. Egyszerűsített éves beszámolók (mérlegek és eredmény kimutatások) előállítása a főkönyvi számla tételei alapján.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban