NeoSoft Informatikai Szolgáltató Kft.

NeoSoft Informatikai Szolgáltató Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A NeoSoft Informatikát 1999-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy korábban megszerzett tapasztalatainkat és ismereteinket kihasználva online megoldásokat kínáljunk hazai és külföldi vállalatok számára. Az elmúlt évek során sikerült dinamikus fejlődést elérnünk, így mára meghatározó szereplőivé váltunk a magyar webfejlesztő piacnak. Partnereink az üzleti élet különböző területeiről kérik segítségünket elgondolásaik megvalósításához, legyen szó honlapkészítésről, portálfejlesztésről, webáruház kialakításról, hírlevélküldésről, online marketingről, vagy üzleti Facebook használatról. Mindemellett egyre több energiát fordítunk interneten alapuló kormányzati és önkormányzati programok, megoldások fejlesztésére is.
18 éves tapasztalattal és több mint 1000 átadott honlapkészítési, webáruház és e-mail marketing referenciával az egyéni igények kiszolgálására törekszünk. Már a honlapkészítés és fejlesztés során segítünk, hogy kedvező találati helyeken szerepeljen honlapja, webáruháza a Google és e

Esettanulmány

A Flex-Fény Kft. a Mosonmagyaróváron és Győrben működő kereskedelemi cég. Több mint 1milliárd Ft-s éves árbevétellel.
A cég által bevezett új vállalatirányítási rendszerhez, a Kristály-Sql ügyviteli rendszerhez kell kapcsolódni, ahonnan termékadatokat és raktáradatokat kell átvenni és megjeleníteni, valamint a webáruházban történt megrendeléseket át kell küldeni a vállalatirányítási rendszer felé.
Az alkalmazott megoldás webservice-eken keresztüli kommunikáció, így a vásárlók a webáruházban mindig pontos raktári daraabszámokat láthatnak és friss termkinformációkat, valamint a megrendelések azonnal rögzítésre kerülnek a vállalatirányítási rendszerben.