MCN telecom Telekommunikációs Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

MCN telecom Telekommunikációs Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

VoIP telefonálasi megoldásokat, értéknövelt virtuális telefonközpontot, Hívás és chat a webszájtól, API felületet és minden szükséges berendezést kínálunk. Azért dolgozunk, hogy kényelmesebbé tegyük ügyfeleink életét. Folyamatosan tesztelünk, elemezzük az új iparági technológiákat és trendeket, hogy minél költséghatékonyabban tudjuk nyújtani szolgáltatásainkat.

Szervereink budapesti és frankfurti adatközpontokban vannak elhelyezve. Közvetlenül kapcsolódunk a legnagyobb európai szolgáltatókhoz. Rendelkezünk minden olyan engedéllyel, ami szükséges a távközlési szolgáltatások nyújtásához Magyarország, Szlovákia, Ausztria és Németország területén.

Temékeink

Esettanulmány

A VL Szivattyújavító Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 1993-ban alakult, és neves hazai, illetve külföldi szivattyúgyártó cégek magyarországi képviseleteként működik.

100%-ig magyar tulajdonú, családi vállalkozás vagyunk. Kezdetben csak szivattyúk javításával foglalkoztunk cégünk székhelyén, Budapesten. Az évek múlásával úgy éreztük, hamarosan kinőjük a telephelyünket, így Üllőre költöztünk és – Magyarországon az elsők között – a tevékenységi körünket szivattyú és szivattyú alkatrészek kereskedelmével, kiegészítők, tartozékok importálásával bővítettük.

2000 és 2003 között újabb bővítésbe kezdtünk, raktárkapacitásunkat, szervizünket, boltunkat és irodáinkat is bővítettük. Mára közel 30 (többségében olasz) cég magyarországi partnereként dolgozunk. A szivattyú szerviz területén indult családi vállalkozás mára egyedülálló szakmai háttérrel és számos, megbízható hazai és nemzetközi külföldi kapcsolattal rendelkezik.
A vállakozásnak egy korszerű telefonrendszerre van szüksége az ügyfelekkel való kapcsolattartáshoz és belső hívások lebonyolításához.
MCNtelecom virtuális alközpont szolgáltatással és városi számmal a VoIP technológiát alkalmazva a vállalkozás igénye igen kedvező feltételek mellett teljesítésre került.