STIEFEL EUROCART Térképkiadó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

STIEFEL EUROCART Térképkiadó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

A Stiefel Eurocart Kft 1991-ben alakult. Fő tevékenységeink: térképkiadás (iskolai és üzleti térképek, térképes digitális alkalmazások fejlesztése), ügyviteli szoftverekhez térképi vizualizációs kiegészítések fejlesztése, kiterjesztett és virtuális valóság alkalmazások fejlesztése. Ezen kívül a holland Legamaster cég prémium minőségű nagy méretű érintőképernyőit és vizuáltechnikai eszközeit forgalmazzuk, a hozzájuk készített prezentációs és üzleti kommunikációs szoftverekkel. Honlapjaink: www.stiefel.hu; www.virgis.hu; www.legavisual.hu

Temékeink

Esettanulmány

A Magyar Labdarúgó Szövetség a magyar futball központi szervezete - megszervezi a magyar labdarúgó bajnokságot illetve a magyar válogatott szerepléseit a különböző világversenyeken. Telki központi létesítményében minden feltétel adott a minőségi felkészüléshez.
A világ jelentős futballcsapatai ma már mind valamilyen mérkőzéselemző szoftvert és a hozzá illő hardvert használják felkészülésükhöz. Az MLSZ korábban nem rendelkezett ilyennel. A mérkőzéselemző szoftvernek lehetővé kell tennie a mérkőzésk videofelvételeinek utólagos elemzését, a mozgások kijelölését, a lassított lejátszást, a kulcsszereplők kinagyítását illetve a több kamerával felvett mérkőzések több nézőpontból történő egyidejű lejátszását. A korábban elérhető elmző szoftverek igen magas alap bekerülési költséggel és jelentős éves licencdíjjal voltak megvásárolhatók; ráadásul kellett egy modern eszköz ahhoz is, hogy mindezt a játékosok is nyomon tudják követni.
A megoldást a holland Legamaster cég nagyméretű (65) interaktív LCD-képernyője és a hozzá tartozó Tango Sport Pro elemzőszoftver jelentette, amelyet a Feyenoord futball klubbal együtt fejlesztettek ki a Legamaster érintőképernyőkhöz járó Tango Teach/Elite szofverből. A nagy méretű érintőképernyős LCD segítségével a taktikai táblán az edző felkészítheti csapatát a mérkőzésre, a mérkőzéselemző pedig részletes elemzést készíthet az ellenfelekről illetve a lejátszott mérkőzésekről.
Az interaktív LCD-t és az elemzőszoftvert a válogatott a franciaországi EB-n is gyakran használta.
Ezeket az előnyöket a vállalkozások is kihasználhatják a különböző méretű (55, 65, 84, 97) érintőképernyős LCD-k és a hozzájuk tartozó üzleti kommunikációs és prezentációs szoftverek (Tango Elite, Flipbox) valamint gazdasági vizualizációs elemző szoftverek (pl. Virgis) segítségével.