PW STUDIO Kft.

PW STUDIO Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A PW Studio több mint 15 éves múlttal rendelkezik, ez idő alatt sokat fejlődött az internetes kultúra, folyamatosan változnak a felhasználói szokások. Célunk ügyfeleink számára komplex szolgáltatás nyújtása online megjelenésük kialakitására és fejlesztésére. A PW Studio csapata megoldást kinál egyedi fejlesztések megvalósitására, munkatársainkkal aktiv részt vállalunk egy projekt tervezésétől, a megvalósitáson át annak továbbfejlesztése és fenntartása idejére is. Átalában korábbi fejlesztéseink alapján keresnek meg minket a szervezetek és cégek, akik számára fontos a fejlesztő csapat stabilitása és hosszú távú együttműködésre törekszenek.
Szakmai díjakkal is rendelkezünk: A PW Studio Kft. többszörös `Az év honlapja` díjazott, valamint Országos Városmarketing Díjakkal is elismerték munkánkat.

Temékeink

Esettanulmány

A Lumenet vállalkozás nagyon dinamikusan fejlődő, több éves múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkezik. A cég online áruháza megnyerte az Év Internetes Kereskedője címet. Ez a cím talán a magyarországi e-kereskedelem legrangosabb díja, amit 300 lelkes tesztelő szűrése után, szakmai zsűri ítél oda, a verseny a webáruház alkalmazhatóságát, ügyfélközpontúságát is minősíti. A webshop országosan elérhetővé teszi a cég termékeit, mely mára az ország legjelentősebb készletháttérrel rendelkező lámpa webáruháza. A vásárlók iránti elkötelezettség, a problémák gyors és rugalmas megoldása, megbízhatóság megalapozta a cég dinamikus fejlődését, eredményességét. A Lumenet® 2012-es indulása óta több, mint 400.000 online rendelést szolgált ki
Az online rendszernek nagy számű terméket kell kezelnie. A raktárkészlet igen összetett, bonyolult melyet egyszerűen és átláthatóan kellett feldolgoznunk.
A jelen kor elvárása, hogy mobilra optimalizált megjelenés.
A Megrendelő viszonteladói hálózatát is ki kell szolgálja a rendszer.
A webáruházban fontos, hogy a hasonló termékek elérhetőek legyenek.
A webáruház egyedi, felhasználót elragadó és a Megrendelő arculatához illő design és felhasználóbarát online felület.
Látogatói adatok nyomon követhetősége, kiértékelése.
A rendszer online marketing eszközökkel való összekapcsolás eredményeképpen jelentősen fokozni tudjuk az értékesítés hatékonyságát.
A jelen kor elvárása, hogy mobilra optimalizált legyen a rendszer, ezt úgy oldottuk meg, hogy az oldal responsive tabletig és szeparált mobil verzió érhető el mobil eszközökön.
Termék kategorizálás - párhuzamos kategorizálás termékek paramétereinek kombinációjával, mesterséges logikával tudunk pl, kapcsolódó termékeket megmutatni
Tudjuk követni a web analitika alapján a weboldal konverzióit, népszerű termékeket, aloldalakat. Vásárlási és felhasználói adatok vizsgálatával, különböző szakemberek bevonásával (grafikus, frontend, backend fejlesztő, UX, UI tervező, adatbázis kezelő, tartalommanager,, vállalatirányítási rendszer fejlesztő) testre szabtuk az ügyfél igényei és értékesítési terület vizsgálata alapján a rendszerünket, melynek segítségével nőtt a mobil vásárlások száma.
A Megrendelő viszonteladói hálózatát is ki kell szolgálja a rendszer, melyet megfelelő admin felülettel és könnyen elérhető egyedi funkciókkal biztosítunk.
A webáruházban fontos, hogy a hasonló termékek elérhetőek legyenek, ezért ezt láthatóvá tesszük az egyes termékek aloldalán.