Vision-Software Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft

Vision-Software Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk, a magyar tulajdonban lévő Vision-Software Kft. több mint 15 éve fejleszt vállalatirányítási és webáruházi rendszereket. A körülbelül 100 ügyfelünk között megtalálhatóak piacvezető nagy és kiskereskedő cégek, termelő vállalatok, szolgáltató cégek. Vállalkozásunk története 1996 novemberében kezdődött, amikor három végzős diák garázs cégként megalapította a Kft elődcégét. Napjainkra a Vision-Software Kft. már meghatározó szereplője lett a hazai KKV szektor ERP szállítóinak. Több mint 35 fejlesztőt, valamint szakértőt foglalkoztatunk és szoftvereinket majd 1000 megelégedett felhasználó használja. Célunk, hogy olyan rendszereket és megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink részére, amelyek a folyamatosan változó magyar környezet ellenére is kompromisszumok nélkül használhatóak. Egy új vállalatirányítási rendszer megvalósítása során nem csak szoftverbeszerzés, hanem sok esetben a környezeti infrastruktúra modernizálása is megtörténik.

Esettanulmány

Legnagyobb hazai számítástechnikai disztributor és nagykereskedelmi cég,
A cégcsoportba tartozik még a közbeszerzésben résztvevő (KVENTA) és a kiskereskedelemben meghatározó (Notebook.hu) vállalkozásai.

Több telephelyen és raktárban 200 főt meghaladó felhasználói számmal.
A cégcsoport működését 100%-ban lefedő OCTOPUS 8 ERP vállalatirányítási és webáruházi rendszer szállítása, mely érintette a teljes beszerzést és raktárlogisztikát, a B2B webáruházi működést (design és üzleti logikát), a pénzügy és jutalékelszámolást, egészen a cégcsoport szintű mérleg és eredménybeszámolók készítéséig és a BI-t. (üzleti intelligencia rendszereket)
OCTOPUS 8 ERP és webáruházi rendszer és a hozzá kapcsolódó bevezetési (helyzetfelmérési, rendszerszervezési, BPR és logisztikai) munkák. www.visionsoft.hu ; www.octopus.hu