Pcpro-Alba Kft

Pcpro-Alba Kft

Fejér megye, Veszprém megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk üzlete Székesfehérvár belvárosában található. Az üzlethelyiség a cég tulajdonában van ami biztosítja a folyamatos működést. Az elmúlt 5 év alatt sikerült a területünkön a legnagyobb forgalmú üzletek közé kerülni. a sikerünk titka az ügyfélbarát szemlélet és az üzletünk felszereltsége. Bevételünk komoly részét teszik ki a cégeknek nyújtott rendszergazdai szolgáltatás. Mi is egy pályázatnak köszönhetjük, hogy meg tudtuk valósítani a feleségemmel közösen megálmodott szolgálató központot
Nem csak informatikával szolgáljuk ki a cégek igényeit , hanem könyvelést , könnyvizsgálatot , bérszámfejtést és igény szerint teljes vállalat menedzsmentet is szolgáltatunk . Néhány referencia: Imhaus Magyarország, Nelson Cégcsoport, Veszprémi MGZRT,

Temékeink

Esettanulmány

A Nelson cégcsoport több mint húsz éve működik a finanszírozás, mezőgazdaság, valamint az ingatlanfejlesztés, -hasznosítás területén. A három fő szakmai területet tizennégy saját gazdasági vállalkozás, valamint további tíz stratégiai partner társaság fedi le. A tisztán hazai magánszemélyek tulajdonában lévő csoportosulás büszke arra, hogy alapítása óta mind a szállítóinak, mind a bankoknak, mind pedig a költségvetésnek mindig időben teljesíti a kötelezettségeit, akár a többségi tulajdonú vállalkozásairól, akár a kisebbségben tulajdonolt stratégiai partnereiről van szó.

Céljaink kitűzésekor a gazdasági eredményességen, a folyamatos és biztos likviditás fenntartásán túl hangsúlyt kap az emberközpontú működés, valamint a környezetvédelem is.
A cégcsoport forgalma 8 milliárt Ft 220 munkaválalóval.
Fontos volt egy olyan email rendszer bevezetése ami saját üzemeltetésben működik, kezeli a vezetők naptárait , kompatibilis és átjárást jelent a hordozható és az asztali eszközök között. A régi email rendszerrel többször előfordult , hogy valamelyik cég hírlevél küldése esetén napokig fekete listán volt az email rendszer IP címe. A saját szerver megoldotta a tárhely kérdést is . Nem kell korlátozni a mailboxok méretét.
Az exchange bevezetése után a titkárnők átlátják és tudják kezelni a főnökeik naptárát.A postaládáját mindenki eléri távolról. Könnyebé vált az értekezletek megszervezése a résztvevők meghívása. A saját tulajdonú szervnek hála rugalmasabbá vált az új emalok és email listák létrehozása.