ProFix Computer Kft.

ProFix Computer Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk, a ProFix Kft. 1995 óta foglalkozik egészségügyi - háziorvosi és üzemorvosi - rendszerek fejlesztésével. A MedMax háziorvosi rendszerrel 2010-ben bővítettük program palettánkat, mára több mint 1000 Háziorvos-felhasználónk munkáját szolgálja ki teljes körűen országszerte.

A ProFix legértékesebb erőforrása az Orvos-Felhasználó bázisa mellett a saját munkatársai. Ők azok, akik miatt az ország háziorvosai – egyedülálló szolgáltatásai mellett – a háziorvosi rendszereinket választják. A kölcsönös bizalomra épülő kapcsolat a legfontosabb számukra.

Személyes figyelemmel fordulunk Felhasználóink felé, megértjük és felhasználjuk elvárásaikat a háziorvosi rendszereink fejlesztése során, gyorsan és pontosan informáljuk őket, és rendszeresen mérjük a szoftverrel és a hozzáadott szolgáltatásokkal kapcsolatos elégedettségüket.

Esettanulmány

A JVZSE Egészségügyi Nonprofit KFT. 2005. novembere óta biztosít egészségügyi alapellátást Heves városban 2600 felnőtt lakos részére.
Ezen feladatot 1 fő ügyvezető háziorvos, 2 fő főfoglalkozású egészségügyi szakdolgozó és 1 fő félállású praxiskoordinátor, praxismenedzser foglalkoztatásával biztosítjuk.
Az alapellátási feladatok komplexitására tekintettel olyan háziorvosi dokumentációs szoftverre volt szükségünk, ami lokális hálózatban, egyszerre több beteg ellátásának dokumentálását teszi lehetővé és szükségessé, illetve biztosítja valamennyi dokumentációs tevékenység egy rendszerben történő kezelését.

A MedMax háziorvosi szoftver alkalmazásával olyan magas színvonalú, az egészségbiztosító által is akkreditált alapellátási szoftvert használunk, mely a 4. mezőben leírt követelményeknek maximálisan megfelel, kifejezetten felhasználóbarát, könnyen kezelhető, többféle diagnosztikus szoftver (EKG, ABPM, stb.) illesztését lehetővé teszi. Az időnként szükségessé váló karbantartása a távsegítséggel gyorsan megoldható, működtetése biztonságos, valamennyi adatvédelmi szabálynak megfelelő.
A MedMax háziorvosi program az országban egyedülálló módon támogatja a háziorvosi munkát. Mint MedMax felhasználó, megoszthatjuk egymással, hogy egy adott diagnózishoz milyen gyógyszereket szoktak általában rendelni a kollégák, mely gyógyszert milyen gyakran és fordítva is, megmutatja, hogy a sok száz diagnózis (BNO kód) közül az adott gyógyszerhez melyiket választják a háziorvos Kollégáim. Ritkábban írt gyógyszerek esetében ez különösen nagy segítség lehet.
Ezenkívül beépítették a MedMax-ba a háziorvosi Indikátorrendszerben értékelt, az egyes betegekre vonatkozó paraméterek figyelését. Minden bejelentkezett páciensünknél jelezni tud a program, hogy van-e aktuális tennivalónk a beteggel. A kardiovaszkuláris, diabétesz és vesebetegség rizikó számításában is támogatja a munkánkat. A MedMax jelzi az adathiányt is, ezzel ráirányítva a figyelmünket azokra az elmaradt vizsgálatokra, mérésekre, adatokra, melyek nélkül a korrekt rizikóstátusz nem állapítható meg. Ezzel ösztönöz a rendszeres szűrések, kontrollok elvégzésére.
A MedMax gyógyszerfelírás közben naprakész információkkal is ellát a gyógyszerek felírhatóságáról és áráról, támogatottságáról és a gyógyszer használhatóságával kapcsolatos egyéb tudnivalókról (hatás, javallat, adagolás, mellékhatás, kölcsönhatás, ellenjavallat, figyelmeztetés, információ, rendelhetőség).
Képes 12 féle laborrendszerből elektronikusan fogadni a labor és szakrendelés leleteket, az eredmények közvetlen a beteg kartonjára kerülnek, ott kiértékelhetőek.