Raab Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Raab Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Raab Computer Kft. 18 éve áll a az IT szolgáltatási és kereskedelmi szektorban, ügyfelei szolgálatában. Főbb tevékenységeink, rendszer felügyeleti, szerviz, rendszer tervezői szolgáltatás, valamint informatikai eszközök kiskereskedelme, üzleti és otthoni felhasználásra.

Esettanulmány

Együtt növekedni 1849 óta a Veritas AG forgalmi és létszámadatai folyamatosan növekedtek. Mai 580 mio. eurós éves forgalmukkal és világszerte több mint 4.300 dolgozóvall kiváló teljesítményt és egészséges növekedést tud felmutatni. Tökéletes összhang A Poppe-Veritas csoport vállalatai kompetens fejlesztői és gyártói az automobil-gazdaság és az iparcikk-ágazat tömítés- és kötőelem-rendszereinek. Turbólevegő- és üzemanyag-vezetékrendszerek, szíjtárcsák, ütközők és harmonikaajtók – ezek a termékei a Veritas-részkonszernnek.
A megnövekedett fizikai erőforrás igényeket dinamikusan követő adatbiztonságot növelő, szerver oldali megoldás biztosítása.
A vállalati informatikai rendszer központi kiszolgálói oldalon történő teljesen új alapokra helyezése, a megnövekedett kapacitáshoz igazítása, korszerű, virtuális környezetbe helyezése, mely jelentősen csökkenti a jövőre nézve a skálázhatóság és rendelkezésre állás problémakörét érintő kérdéseket.