Webpartners Media Group Kft.

Webpartners Media Group Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Webpartners komplett cég, digitalizációval és automatizációval foglalkozik, vagy más néven digitális transzformációval. Automatizáljuk és egyszerűsítjük a cégek működését, kiváltjuk a végtelen excel táblák használatát. Rendszerünk akár felhőben és helyi telepítéssel is működik. Megoldásaink között megtalálja a CRM-sales, digitális iratkezelés, workflow-projekt, csoportmunka, megoldásokat és még sok minden mást is.

Keressen bennünket bizalommal.

Esettanulmány

A Globomax 1995-ben Kft. formában alakult meg. 2000 áprilisa óta a Globomax 100%-os magántulajdonban van. Tulajdonosai kivétel nélkül a dolgozók, ill. a céggel közvetlen munkakapcsolatban álló magánszemélyek. 2002-ben saját tulajdonú, budapesti telephelyet vásárolt a cég, amelyet folyamatosan fejleszt, bővít a tevékenység és a szervezet igényei szerint. 2008-ban a cég fejlődése során kinőtte a kis földszintes épületet, és emeletráépítéssel egy tágasabb korszerűbb, európai munkakörülményeket biztosító telephelyet alakítottunk ki. 2011 októberében a jogutódlással történő átalakulás keretében megalakult a GLOBOMAX Zrt.
Az előző vállalatirányítási rendszer nehezen továbbfejleszthető volt, emelkedtek a fejlesztői díjak, a legfontosabb mégis az az elképzelés volt, hogy eredmény alapon szerették volna az elszámolásaikat megtenni. Ehhez az kellet, hogy minden forgalmazott vagy gyártott termék után pontos és automatizált önköltségszámítást kezeljen az új rendszerük.
Megoldásunk kompletten kezeli a CRM, Iratkezelés, Csoportmunka, raktár-logisztika és gyártás területeket. Kimutatható, hogy egy adott tevékenységen ki, mikor milyen emberi erőforrásokat, felhasznált alapanyagot, alvállalkozói díjat, eszközt vagy járulékos költséget használt fel. Mindez automatikusan, modern felületen, visszakövethetően valósul meg. Tevékenységünkkel heti 6 munkaórát takarítunk meg átlagosan a munkaidőből ami érdemi munkára fordítható az adminisztráció helyett, ezzel hozzávetőlegesen évente 2,5-3 Millió forintot takarítunk meg a vállalkozás számára.