Qualitysoft Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Társaság

Qualitysoft Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk a QualitySoft Bt. ügyviteli, számviteli programok fejlesztésével, forgalmazásával, és ügyfélszolgálatával foglalkozik.

1991 óta foglalkozunk ügyviteli programok készítésével, és az országban a legelsők között kezdtünk ezzel foglalkozni, tehát igen komoly múlttal, és szakmai tapasztalattal rendelkezünk.
Fejlesztőink nem csak programozói, hanem mérlegképes könyvelői, bérszámfejtési tapasztalatokkal rendelkeznek. Ezen kívül fontos szempont hogy fő fejlesztőnk végzettsége rendszerszervező-informatikus. Mindezek együtt azt eredményezik, hogy a programok folyamatosan rendszerszemléletben, átgondolt tervezés eredményeképpen jönnek létre a könyvelők, az APEH, az ügyviteli folyamatok megkívánta igények alapján.
Folyamatos erőfeszítéseink gyümölcseként, mára több ezres felhasználó táborunk használja elégedetten programjainkat ebből aktív követéssel rendelkezik kb. 1500 cég, és mivel könyvelőprogram felhasználóink nagy része könyvelési vállalkozás, akik több cég ügy

Temékeink

Esettanulmány

A FÖLDVÁR-RUBBER Gumiipari Kft. jogelődje 1948-ban alakult. Termékeit egyetlen telephelyen (Dunaföldvár, Tilosi dűlő) gyártja. Fő tevékenységi köre – a folyamatos változások után napjainkra – a vízhatlan lábbeli gyártása, mely Magyarországon piacvezető terméknek számít.

Magyarországon a FÖLDVÁR-RUBBER Gumiipari Kft. az egyedüli gyártó a gumicsizma termékcsoportban.
Telephelyükön 6 üzem rész található, amely 40.000 m2 területen helyezkedik el, ebből hasznos terület 5.000 m2.
Egy integrált rendszer bevezetésére volt szükség amelyben Kettős könyvelő, bér program pénzügyi rendszer, CRM rendszer, készletkezelés számlázást szerettek volna használni.


Az integrált rendszert igény szerint a saját munkafolyamataihoz alakíthatja. Moduláris felépítéséből adódóan Ön mindig cége méretéhez és lehetőségeihez igazíthatja ügyviteli rendszerének felépítését. Cége növekedésével bővítheti programját. A már egyszer bevitt adatok a szoftver minden moduljában megjelennek, így a jogosultak azonnal értesülnek az új információkról, változásokról.

Az integrált rendszer a következő funkciókat tartalmazza:
- CRM rendszer
- Készletnyilvántartás és számlázás
- Pénzügy
- Könyvelés és bérszámfejtés
- Tárgyi eszközök nyilvántartása
- Adatintegráció, más programokkal

Az integrált rendszer egy olyan informatikai megoldás, ahol az egyes rész-funkciókat megvalósító rendszerek a felhasználók számára gyakorlatilag észrevétlen adat-megosztás révén egységes rendszerként képesek működni.
Rengeteg időt spórolhat meg azzal, hogy az integrált rendszer részeként használt számlázó programból készített számlákat nem kell kétszer lerögzítenie, hanem azokat egy egységes rendszerben kezelve azonnal a főkönyvi programba is átkerülnek. Bérszámfejtéskor a bérfeladás azonnal megvalósítható nem kell ezt külön rendszerben más programban rögzítenie, ezáltal az esetleges hibák száma is jelentősen redukálható.

Weboldal: