W5 Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

W5 Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk több mint 10 éve van jelen a hazai IT piacon. Erősségünk, hogy egy teljesen all service szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára, mely a hostingot, arculattervezést, webfejlesztést és vállalatirányítási rendszerek tervezését egyaránt magában foglalja.

Esettanulmány

A Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata az a szervezet, mely a hallgatói érdekek képviseletével és védelmével foglalkozik. Tevékenységünket a kari részönkormányzatokkal és az egyetemi vezetéssel együttműködve végezi. Legfőbb feladata a hallgatók jogainak védelme és érdekeinek képviselete tanulmányi, térítésekkel és juttatásokkal kapcsolatos, kollégiumi és egyéb egyetemi ügyekben, valamint programszervezési tevékenységet is folytatunk, hogy a hallgatók tanulmányai mellett kikapcsolódásuk is biztosítva legyen. Ennek érdekében meglehetősen gyakori és kiterjedt dokumentumkezelési eljárásra van szükség a mindennapi adminisztratív feladataik ellátására, ami egy átfogó és könnyen kezelhető rendszer hiányában rendkívül nehézkes.
A Pécsi Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzatának szüksége volt egy olyan szerverszolgáltatással egybekötött dokumentumkezelő rendszerre, mely segítségével egy felületen, átláthatóan végezhetik a dokumentumok mindennapos iktatását, ügyintézését úgy, hogy ez az ügymenet teljes folyamatát képes végig kísérni.
A W5 Informatikai Kft. évtizedes know howjával létrehozott egy olyan felhőalapú dokumentumkezelő-rendszert, mely abszolút az adminisztrációt végző kollégák mindennapos ügymenetén alapul. A rendszerbe kiterjedt jogosultságkezelést integráltunk, mely segítségével könnyedén meghatározható a felhasználók jogköre. A háttérrendszert egy maximális biztonságú szerverhálózat támogatja, melyben az adatvesztés lehetősége kizárt.

Az ügyintézők létrehozhatnak új dokumentumokat, melyeket akár elmenthetnek piszkozatként vagy továbbíthatnak feldolgozandó státuszba. Ezt követően az anyagok visszaküldhetők javításra vagy lezárhatók. A könnyű átláthatóság érdekében megkülönböztetjük a módosítottan lezárt, illetve lezárt dokumentumokat. A dokumentumtár funkció hivatott a dokumentumok iktatására, összesítésére és kezelésére. A kollégák közötti folyamatos információáramlás biztosítása érdekében létrehoztunk egy hírek modult, mely dinamikus frissíthető tartalmakkal.

Weboldal: