Sincro kft

Sincro kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Vállalatirányítási rendszerünk főként termeléssel és kereskedelemmel foglalkozó, kis és közepes méretű vállalkozásoknál fut. De referenciáink között akad jó néhány példa kizárólag kereskedelmi tevékenységet végző vállalkozásokra, mikro méretű, és európai viszonylatban is nagynak mondható cégekre.
Minden projektünkre az jellemző, hogy Megoldást nyújtunk megrendelőinknek, akik elégedettek velünk és hosszú távon elkötelezték magukat mellettünk. Büszkék vagyunk rájuk és hiszünk abban, hogy sikereiket egy kicsit nekünk is köszönhetik.
Rugalmas a rendszerünk, melyet az Ön kívánságai szerint, akár folyamati szinten is testreszabunk. Rugalmasak a tanácsadóink, akik alkalmazkodnak az Önök lehetőségeihez, kéréseihez. Rugalmas az árképzésünk, így az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót kínáljuk.

Esettanulmány

Fémipari gyártó vállalat, aki több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hőcserélők, kiegyenlítő tartályok gyártása területén. Termékei 98% -a külföldön kerül értékesítésre. 8 potenciális megrendelővel tartják a közvetlen kapcsolatot, de közvetetten termékeik megtalálhatók minden jelentős Európai multinacionális vállalatnál.
Az alábbi területeken fennálló problémák megoldására kerestek egy megfelelő vállalatirányítási rendszert:
- Adminisztratív feladatokra fordított idő jelentős csökkentése
- Gyártott termékek pontos nyomonkövetése
- Projektmenedzsment a hatékonyságért
- Gyártási folyamat hatékonyságának növelése mobil eszközökkel
- Hasznosítható hulladékok kezelése
Adminisztratív feladatokra fordított idő jelentős csökkentése
A fizikai dolgozók saját maguk tudják dokumentálni a rendszerben az egyes projektekre fordított munkaidejüket, így az adatrögzítés ideje jelentősen lecsökkent.

Gyártott termékek pontos nyomonkövetése
A gyártósoron elkészült termékek és termékcsomagok automatikusan egyedi azonosítót kapnak, mely segítségével a nyomonkövetés lényegesen leegyszerűsödik. Az azonosítók alapján könnyen visszakereshetők akár az egyes alapanyagokat gyártó/szállító cégek is.

Projektmenedzsment a hatékonyságért
A Projektmenedzsment segítségével az egyes projektek során készülő termékek, kapcsolódó folyamatok, ráfordított idők, valamint költségek tételesen kimutathatók.

Gyártási folyamat hatékonyságának növelése mobil eszközökkel
A mobil eszközök segítségével lerövidül az egyes projektekhez tartozó alapanyagok kiadása.

Hasznosítható hulladékok kezelése
A gyártási folyamat során keletkező hasznosítható hulladékok kezelésével kisebb az anyagveszteség az egyes gyártási folyamatok során. A további értékesítésre szánt hulladékok egyetlen mozgás segítségével értékesítésre küldhetők.