T- Alfasystem Gazdasági és üzleti Tanácsadó Korlátolt Felelösségü Tarsaság

T- Alfasystem Gazdasági és üzleti Tanácsadó Korlátolt Felelösségü Tarsaság

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Veszprém megye, Zala megye

Cégbemutató

A T-Alfasystem Kft. 2004 óta foglalkozik nemzetközi szinten üzleti tanácsadással, minőségirányítási rendszerek kiépítésével, valamint hatékony informatikai rendszerek elkészítésével, beüzemelésével és karbantartásával.

Temékeink

Esettanulmány

A GMS Gourmet GmbH az egyik legnagyobb osztrák élelmiszer feldolgozó vállalat. A Raiffeisen cégcsoporton belül a Vivatis AG Holding tagja. Jelenleg 1800 munkatárs dolgozik a társaságnál, ahol naponta kb. 275.000 étel készül és éves szinten kb. 2.200.000 vendéget látnak el.
www.gourmet.at

A friss készétel hatékony, de precíz csomagolási soroknál az egyes ételek manuális munkán keresztül kerülnek a csomagoló eszközökbe. A csomagoló munkatársak gyors és folyamatos tájékoztatása az étel mennyiségről, kulcsfontos.

A munkatársak nem rendelkeznek szakképesítéssel és legtöbbször a cégben használt kommunikációs nyelv sem az anyanyelvük.

A csomagolt étel mennyiségének optimalizáláshoz egy egyedi tájékoztatót, grafikai felületet hoztunk létre.

A csomagolási sorban elhelyezett digitális mérlegadatok alapján, létre hoztunk egy grafikai felületet. Ez az épp becsomagolt étel paraméterét, annak tervezett csomagolt mennyiségét és az aktuális mennyiséget hasonlítja össze és grafikai módon taljékoztatja a munkatársat a szükséges korrekcióról.

A mért adatok rögzítésre kerülnek.

Az épp aktuális ételek, információk a cégen belső ERP rendszerből kapják a programot.

A tervezett és a valós adatok összesítése analizálható a döntés hozók számára és protokollként lementett minden csomagolt szériához.